Superhero Movies

• Креатор на темата Креатор на темата Zlatikevichius
  • Време на започнување Време на започнување
ezgif-671891382.gif

Последно уредено:
А бетменов кој ќе го глуми во Suicide Squad?

на ништо не ми личи suicide squad, трејлеров е многу безвеза
не знам за тебе, ја не тролам ама ми изгледа дека ќе флопне
а тие што се премногу хајпнати нема да го забележат тоа токму поради фактот дека се премногу хајпнати

не знам за тебе, ја не тролам ама ми изгледа дека ќе флопне
а тие што се премногу хајпнати нема да го забележат тоа токму поради фактот дека се премногу хајпнати

не тролам најозбилен сум, на ништо не личи

многу си хајпнат, од хајпот не ги гледаш стварите реално. Може ќе биде ок за тепање време но не верувам да го гледам.

Реално правено муабет, вториов трејлер некако ми е мех.. Глупи им се шегите...очекував по мрачен по gritty филм...али ќе видеме...Вил Смит како скурчено од животот да му е делува. Ама Џокерот и Харли :drk:

Ај не можите да смислите поголема глупост од "хајпот ве прави слепи", смешно станува. Али ете, успевате, филмот бил за тепање време али останатите филмови животот ви го сменија.

Ај не можите да смислите поголема глупост од "хајпот ве прави слепи", смешно станува. Али ете, успевате, филмот бил за тепање време али останатите филмови животот ви го сменија.

Па да. Бетмен вс Супермен ми го смени животот. Ме научи колку усвари вредат 200 денари, колку значајни се тие пари, колку добро можат да бидат искористени. Ме научи и дека 3 саати можиш многу квалитетно да ги потрошиш. Од тој аспект можи дури и 10ка да му дадам на филмот.

Back
На врв Bottom