Suits

• Креатор на темата Креатор на темата Apokalipto
  • Време на започнување Време на започнување
Од каде тоа дека Мајк ќе предаде некој ?
Диаз рече дека ако го осудат него секако ќе ги осудат и неговите пријатели. У случајот на Мајк зошто не се знае пресудата на поротата постои опасност да го осудат како виновен, а тогаш сигурно обвинителкава ќе ги осуди и Харви и Џесика и Луис.
Мајк уствари (бар според мене) отиде да ја прифати понудата он да одлежи 2 години, ама обвинителкава да не тргне по никој од Харви, Џесика, Луис. Многу пологично е тоа, отколку да предаде некого.
Е сеа да, вака ќе ја остави Рејчел ама мислам дека серијава го билда тоа пријателство Харви-Мајк.

Ама ајде ќе видиме у четврток шо точно ќе биде.

Не знам дали ќе има нова сезона, ниту пак ме интересира. Мајк е најверојатно најнеподносливиот лик во серија којшто сум го гледала. И да има нова сезона тешко дека ќе ја гледам, затоа што едвај го истрпев овие сезони да го гледам. Неподносливо суштество.

Мене Дона како лик ми е хаос. Секретарка и оди у канцеларија на Џесика, која е нејм партнер, врв у фирма, влага без да тропне и да се извини и и вика „што ќе праиме сега?“. Која си ма ти нешто да праиш, оди копирај листови, не умарај.

Мене Дона како лик ми е хаос. Секретарка и оди у канцеларија на Џесика, која е нејм партнер, врв у фирма, влага без да тропне и да се извини и и вика „што ќе праиме сега?“. Која си ма ти нешто да праиш, оди копирај листови, не умарај.

:D (y)

Актерката си е топ, али стварно ликов и е заникаде. Мене ми е многу арогантна од почетокот на серијава, најантипатичен лик од сите.

Некој да прави статистика, ќе се види дека Рејчел во последниве 2-3 сезони откога дозна за Мајк секоја епизода она плаче. Јас не знам што адвокат ќе биде од неа, цмиздри само.
Досадна ми беше последнава епизода инаку. На нет гледам дека многу од фановиве пишуваат дека оваа била најјаката сезона, што мене ич не ми е, многу појака ми беше кога решаваа некои правни случаи отколку само да смислуваат глупости да се извадат од нивните срања. Али ок, нивно мислење.

najbolje bese koa se vratija u firmata i nikoj nema walking dead scena...abe sedi deka ke si otidat site do eden :))))

епизодава...:lolzz::lolzz::lolzz:
се надевам во продолжение ќе има нови, поинтересни ликови и без Мајк, може едно камео од затвор, ништо повеќе.

Ќе биде Мајк и во следната сезона го видов вчера на imdb во затворска облека на таа малата сликичка која ја има за секоја епизода. Денес па гледам таа слика беше избришана.
Таман за мене да ми откријат што ќе се случи пред да го изгледам финалето, матер им јебем
Него се знае кој датум точно е продолжетоков?
На imdb пишува дека е 2016, но нема точна дата.

Ќе биде Мајк и во следната сезона го видов вчера на imdb во затворска облека на таа малата сликичка која ја има за секоја епизода. Денес па гледам таа слика беше избришана.
Таман за мене да ми откријат што ќе се случи пред да го изгледам финалето, матер им јебем
Него се знае кој датум точно е продолжетоков?
На imdb пишува дека е 2016, но нема точна дата.

juni bac

Сега пауза прат демек?Сезоната не е толку лоша реално но поставија мн висок стандарт со претходните тоа е. Рејчел шо помалце да ја дават аман од му го споја ликот со Дона како најверни другарки и Дона ја испустија :D тое лошо друштво.

Сигурно на крајот ќе го извадат од затвор ќе напрат нешто или ќе ја уценат ова, или па сценарио два поминват набрзина 2 години Харви и Џесика имаат нивна фирма овај оди кај нив и се запишва на law school итн..

neznam so mislele dur go pisuvale scenarioto so majk ke se predadam ne se predavam,ke se predadam,ke se mazime,ne se mazime,ke se mazime,ustvari begalka sum....od kul lik go napraia picka u pms

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom