DeviAngel
Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Луис најак, НАЈАК ! 

ebony

ebony

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
што се случува во 6-тава сезона, јас после 1-та епизода ја откажав, едноставно не можев повеќе!
Памтиш да имаш видено хумор во епизодиве? Освен првата кога се напушија сите, се беше плачипичкарење. Да не беше ослободувањето на овој шо беше осуден на смртна казна, суд ќе беше мисловна именка, а пази, адвокатска серија е во прашање.Јас мислам дека серијата си е иста цело време и се нема баш толку сменето. Само на почетокот сето тоа ни беше ново и интересно, потоа веќе сфативме колку е саат, ама пак поминуваше на стара слава, а сега веќе конечно здосади откако шест сезони се вадат од невозможни ситуации и се се завршува како што на нив им одговара![]()
Јас веќе одлучив. Ќе ја довршам сезонава колку да не ја оставам на пола, и толку. Доволно беше.Неам нерви повеќе за серијава. Две епизоди, нула. Па и седма сезона има ... туго моја.
Пробај да го рестартираш компјутеротЈа спуштив вторава епизода шо испадна никако не ми се пушта..