Suits

• Креатор на темата Креатор на темата Apokalipto
  • Време на започнување Време на започнување
Ја најдоа Шила, ќе ја пратат во Аргентина.
Сега го најдоа Тревор, него ваљда во Бурунди ќе го пратат.
На крај хакерката шо го внесе Мајк во интернет базата на Харвард ќе ја најдат, е неа ваљда на Белизе ќе ја пратат...

За да стане повторно интересна серијата треба да се деси некое непредвидливо сценарио како на ГОТ,вака имаше 10 најави за такви ситуации али за брзо време си доаѓаше се на свое место.
Реално,за очекување е дека на крајот ќе го јаде обвинителкава која што улогата на 'негативец' успешно ја игра затоа што страшно многу ме нервира,али за да стане поинтересно треба да се деси некој опасен пресврт во полза на обвинителкава.После толку сезони некој од главниве ликови да го јаде за сите пари.

За да стане повторно интересна серијата треба да се деси некое непредвидливо сценарио како на ГОТ,вака имаше 10 најави за такви ситуации али за брзо време си доаѓаше се на свое место.
Реално,за очекување е дека на крајот ќе го јаде обвинителкава која што улогата на 'негативец' успешно ја игра затоа што страшно многу ме нервира,али за да стане поинтересно треба да се деси некој опасен пресврт во полза на обвинителкава.После толку сезони некој од главниве ликови да го јаде за сите пари.
Обвинителкава си ја работи работата, брка криминалец кој си игра адвокат низ Њу Јорк. Не го сака криминалецот туку го сака шефот негов кој користи исти/слични тактики кога он има некаков вид на судење пред него и заплашува/наоѓа лоши работи за противникот. Толку ја одоговлекоа работава шо ќе почнеме скоро сите за обнителкава да навиваме.

Дона како се испичка :tapp:
Ја мислам ќе го затворат Мајк. Ќе дреме у затвор некое време и тогаш ќе му текне да го „предаде“ Харви. Тука се крие материјал за цела сезона :icon_lol:

Дона, она е најјаката цура евер и на сите знае што им треба и кога им треба, али кога стварно треба да се покаже, ја заебува. Рејчел е бетер од неа, таа ќе заплаче уште пред да ја прашаат што јадеше денеска. Ужас ликовиве, едино Харви се држи константно до она што го збори.
И нормално, Луис ќе биде оној што не знае никогаш дали е со нив или против нив, ништо чудно он да ги зафркне накрај. Бар тоа брцкањето во кал да му дадеше малце памет.

Знам дека сеа Комита ќе потегне некоја врска за да најде кај живеам, ама... Дона ми е најодвратна уште од почетокот на серијава...

Дона е типичната најака цура шо не и треба дечко, што ги заебала сите машки, шо е најака воопшто и најпаметна и најсамоуверена дели совети на сите како да бидат силни како таја била силна во тој момент и на крај таја иста особа завршва со некој наркоман во врска кој ја тепа редовно.

Ќе има општа туча тука, Рејчел ми е веќе одвратна дефинитивно

Мн јако ќе биди да на крај испадни дека сите овие сезони, сето ова што се случува е фактички мисла т.е. размислување на Мајк кое го води за време на понудата на Харви додека е на интервјуто за работа и на крај ја завршат серијата со Мајк каде што е на столче пред Харви седнат в канцеларија и ја одбива понудата за работа и си оди :D :pos:

Кој будали ќе испадниме ееј :D

Дона е типичната најака цура шо не и треба дечко, што ги заебала сите машки, шо е најака воопшто и најпаметна и најсамоуверена дели совети на сите како да бидат силни како таја била силна во тој момент и на крај таја иста особа завршва со некој наркоман во врска кој ја тепа редовно.

Ќе има општа туча тука, Рејчел ми е веќе одвратна дефинитивно
Е ова!
Се смеев кога рече дека ќе се повика на петтиот. 5 сезони фура стил дека е царица над цариците, дека ни Господ не и може ништо и за во тој момент кога најмногу треба она да се испичка како средношколка пред губење невиност.
Од друга страна ја имаш Рејчел, солзите и се заштитен знак, седењето у вц и муабетите со Дона ти се како сцени од Сексот и Градот, уште мохито у рака им фали ебате. Не ми се верува дека толку ги сјебаа овие два лика, посебно Дона, институција беше првите сезони.
Со Луис 5 сезони е истата приказна. Ги сакам, ги мразам, другарчиња ми се, непријатели ми се, ќе ги спасам, ќе ги уништам....и така во круг, подосадно стана од убивањето на главни ликови во GoT. И сега пак ако ги заебе, стварно нема смисла веќе ова.
Џесика и Харви си се држат колку-толку на исто ниво цело време, а и овој шо сакаше да ја превземе фирмата, Џек или како и да се викаше, он ваљда некако ќе помогне во цело ова судење, па шо да не и местото на Луис да го земе на крај.

Леле патетики епизодава... страшно нешто...
Овој плаче, оној плаче, па ред емотивен монолог, па Мајк и новиот случај, абе патетика до патетика.
Боље нека заврши серијава вака ако им е планот да продужуваат :nesumjas:

Што мислите кого ќе предаде Мајк? Јасно дека нема Харви, Џесика или Луис. Хардман можно е? :icon_mrgr:

Потврдено е снимање на 6 сезона

Што мислите кого ќе предаде Мајк? Јасно дека нема Харви, Џесика или Луис. Хардман можно е? :icon_mrgr:

Оваа јасно му кажа дека треба да и даде еден од тројцата - name partner, а Хардман нема блага веза ни со неговото вработување ни со ништо поврзано со него.
Реално, Харви треба да оди на клада, он го вработи. И другиве двајца не се цвеќе за мирисање во случајов, али се почна од Харви.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom