Дона е типичната најака цура шо не и треба дечко, што ги заебала сите машки, шо е најака воопшто и најпаметна и најсамоуверена дели совети на сите како да бидат силни како таја била силна во тој момент и на крај таја иста особа завршва со некој наркоман во врска кој ја тепа редовно.
Ќе има општа туча тука, Рејчел ми е веќе одвратна дефинитивно
Е ова!
Се смеев кога рече дека ќе се повика на петтиот. 5 сезони фура стил дека е царица над цариците, дека ни Господ не и може ништо и за во тој момент кога најмногу треба она да се испичка како средношколка пред губење невиност.
Од друга страна ја имаш Рејчел, солзите и се заштитен знак, седењето у вц и муабетите со Дона ти се како сцени од Сексот и Градот, уште мохито у рака им фали ебате. Не ми се верува дека толку ги сјебаа овие два лика, посебно Дона, институција беше првите сезони.
Со Луис 5 сезони е истата приказна. Ги сакам, ги мразам, другарчиња ми се, непријатели ми се, ќе ги спасам, ќе ги уништам....и така во круг, подосадно стана од убивањето на главни ликови во GoT. И сега пак ако ги заебе, стварно нема смисла веќе ова.
Џесика и Харви си се држат колку-толку на исто ниво цело време, а и овој шо сакаше да ја превземе фирмата, Џек или како и да се викаше, он ваљда некако ќе помогне во цело ова судење, па шо да не и местото на Луис да го земе на крај.