#SpreadTheTruth, секој ден, 21 часот

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување
Луѓе хотмаил не ми дава веќе маилови да праќам, од 2та маила кои ги користам пратив максимум што е можно. Солуција некаква?

ПС. - ми бара да верифицирам акаунт - ама ја нема Македонија во понудениот избор на земји....

Отвори си гмаил :D

Предлагам сите што немате да креирате Твитер профили, таму не морате да оставате име и презиме, доволен е јузер како на форумов и ако сакаме да го омасовиме ова, ќе ни треба соодветен хаштаг. Хаштаг е нешто како канал на мирц, со # пред зборот, се клика и ги гледаш сите твитови на таа тема. Но, најпрво да се договориме кој ќе е хаштагот. Нека ви текне еден збор најпогоден за ситуацијава, мене ми текна на #smiljkovsko ама не знам за странциве колку ќе е лесно тоа да го прочитаат?
Јас имам профил, ама незнам да го ракувам :oops: Ај ќе се уклучам, па ќе пробам некако да се вклопам. Arhangelmkd, таа сум :) Следете ме да се вклопам некако.

дајте официјални твитер профили од некои од познативе новинари, некои десничари итн

Еј мислам дека има опција и на Гоогле + за споделување! Ајде кој е активен таму, и кој има пријателчиња споделете!

Добро ти е ова за со Твитеров......ајм ИН :)

дајте официјални твитер профили од некои од познативе новинари, некои десничари итн

На секој сајт од овие Гардијан, Мардијан, ги имате новинарите. Пишете му го името и презимето во срч на твитер или на гугл и ќе ви искочи нивниот твитер профил, потоа пуштете му линк и толку.

За подолг твит од 140 карактери, пишете на гугл tweet longer и ќе се снајдете не е тешко.

Ајде сега СИТЕ регистрирајте се и поддржете ја оваа статија. Регистрација и клик на This Belongs to CNN за да се објави оваа статија !!!

Кликајте за да биде објвавено !!!!!! Пуштете на пријатели од ФБ , Твитер , било дека , нека кликат !!

Дечки не претерувајте со информации. Немој на некој од страна тоа што му го праќате да му стане досадно... Нека биде кратко и јасно на што сме жртви ние...Ако се заинтересирани сигурно ке не контактираат. Таргет нека бидат израелските медиуми. Мислам дека со нив највеќе ке успееме со овие западниве може и CIA и FBI да ни пратат поради спамирање. Нека бидат имформациите полни со емоции, тоа посебно пали како примерот со kony 2012 и аман за аман нека биде кратко и јасно да тој што го чита сфати за што се збори во 1 минута а не да му зимате цел ден. Само така со успех, инаку ова го зборам со сигурност бидејќи веќе 2 неделни ги оцрнувам муслиманите и наидувам на доста позитивни критики. Поздрав БРАЌА МАКЕДОНЦИ, ВЕЧНИ ДА СМЕ !!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom