#SpreadTheTruth, секој ден, 21 часот

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување
Пазете нешто внимателно :
Да направиме сите твитер и утре во точно определено време да твитаме за да добиеме на тренд. Твитер е уште една моќна алатка НО мора сите да твитаме во ТОЧНО ОПРЕДЕЛЕНО ВРЕМЕ за да добиеме на trending news. Јас предлагам да биде околу 22 часот. Регистрација на твитер нема да ви земе повеќе од 3 минути... но ке повторам мора сите заедно да го направиме ова !

Треба да сме во огромен број за да бидеме трендинг топик. Супер ти е идејава околу 22 часот затоа што нема ни спортски натпревари во тој период за да има гужва.

Пазете нешто внимателно :
Да направиме сите твитер и утре во точно определено време да твитаме за да добиеме на тренд. Твитер е уште една моќна алатка НО мора сите да твитаме во ТОЧНО ОПРЕДЕЛЕНО ВРЕМЕ за да добиеме на trending news. Јас предлагам да биде околу 22 часот. Регистрација на твитер нема да ви земе повеќе од 3 минути... но ке повторам мора сите заедно да го направиме ова !
Одлична идеа за твитер.

Многу се долги, што пократко, толку подобро.
Знам, ама мора да биде нешто што и на англиски би било препознатливо и вооедно омразено. Локални термини нема да пројдат добро. Ќе им бидат нејасни.

Добив реплика од Johann Hari (johannhari@yahoo.co.uk)

- Where did you get this list of emails from please?

Мислам стварно?! Покрај цел текст реферат со слики и со се, најде да праша од каде ми се останатите мејлови?!

Може е смотан предлог ама ете и во 9гаг? или не?

Кај се гласа за тема на CNNi? или како и да се викаше?

Мислам дека нешто поекстремно и нешто што е поомразено би прошло подобро. Од стилот #macedonianJihad или #jihad_in_Macedonia.

Така би испаднало дека пропагираме такво нешто....со тој збор ѓислам дека би станале одбивни и твитерашите нема да кликаат

Не успат ако може линкот кој требада го постираме во твитот?

Ве молам до оној што ја отворил темата во заграда да се стави ( масовно твитање во 22 часот ) за да добиеме на корисници... ваљда нема некој да чита 20 страни за да сфати кога и како ке твитаме.
Значи ве молам во заграда ставете ( масовно твитање во 22 часот ) ! поздрав

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom