R
Rigel Kent
Гостин
Jas ke pustam na romanski sajtovi
Луѓе хотмаил не ми дава веќе маилови да праќам, од 2та маила кои ги користам пратив максимум што е можно. Солуција некаква?
ПС. - ми бара да верифицирам акаунт - ама ја нема Македонија во понудениот избор на земји....
Јас имам профил, ама незнам да го ракувам Ај ќе се уклучам, па ќе пробам некако да се вклопам. Arhangelmkd, таа сум Следете ме да се вклопам некако.Предлагам сите што немате да креирате Твитер профили, таму не морате да оставате име и презиме, доволен е јузер како на форумов и ако сакаме да го омасовиме ова, ќе ни треба соодветен хаштаг. Хаштаг е нешто како канал на мирц, со # пред зборот, се клика и ги гледаш сите твитови на таа тема. Но, најпрво да се договориме кој ќе е хаштагот. Нека ви текне еден збор најпогоден за ситуацијава, мене ми текна на #smiljkovsko ама не знам за странциве колку ќе е лесно тоа да го прочитаат?
Ајде сега СИТЕ регистрирајте се и поддржете ја оваа статија. Регистрација и клик на This Belongs to CNN за да се објави оваа статија !!!
#radicalistsИ јас се мислам за хаштаг неможе некој лесен да ми текне :/
#monstrum?И јас се мислам за хаштаг неможе некој лесен да ми текне :/
На секој сајт од овие Гардијан, Мардијан, ги имате новинарите. Пишете му го името и презимето во срч на твитер или на гугл и ќе ви искочи нивниот твитер профил, потоа пуштете му линк и толку.дајте официјални твитер профили од некои од познативе новинари, некои десничари итн
ova navistina go ima na snn ?????
Правиот линкАјде сега СИТЕ регистрирајте се и поддржете ја оваа статија. Регистрација и клик на This Belongs to CNN за да се објави оваа статија !!!
Јебига брат више ме преварија некој друг ке го прави клипот...фала како и да еОвде имаш 11 слики од протестот.
http://www.jutarnji.hr/albanski-prosvjednici-kamenovali-policiju-u-skoplju/1026013/
Кликајте за да биде објвавено !!!!!! Пуштете на пријатели од ФБ , Твитер , било дека , нека кликат !!Ајде сега СИТЕ регистрирајте се и поддржете ја оваа статија. Регистрација и клик на This Belongs to CNN за да се објави оваа статија !!!