- Член од
- 29 март 2012
- Мислења
- 1.370
- Поени од реакции
- 1.235
му пишав не сака да ја објави фб страната кај него на профил !!!
Зашо ? Нели Македонец беше ?му пишав не сака да ја објави фб страната кај него на профил !!!
Ninja69 еве еден клип што е снимен од Телма, се надевам дека ќе можеш да го искористиш за клипот.......Момци и девојки , ставајте ги сите слики од денешните протести шо ги имате , за да можат да се иксористат за YouTube клипот !
И јас се мислам за хаштаг неможе некој лесен да ми текне :/Предлагам сите што немате да креирате Твитер профили, таму не морате да оставате име и презиме, доволен е јузер како на форумов и ако сакаме да го омасовиме ова, ќе ни треба соодветен хаштаг. Хаштаг е нешто како канал на мирц, со # пред зборот, се клика и ги гледаш сите твитови на таа тема. Но, најпрво да се договориме кој ќе е хаштагот. Нека ви текне еден збор најпогоден за ситуацијава, мене ми текна на #smiljkovsko ама не знам за странциве колку ќе е лесно тоа да го прочитаат?
Не е.Објавено е така ?
направи на gmail, најмалку бара...Луѓе хотмаил не ми дава веќе маилови да праќам, од 2та маила кои ги користам пратив максимум што е можно. Солуција некаква?
ПС. - ми бара да верифицирам акаунт - ама ја нема Македонија во понудениот избор на земји....
воопшто не се надевам од нив и од Твитер али ајде...Одличен предлог, многу познати новинари имаат твитер профили кои ги следат илијадници луѓе.
Овде имаш 11 слики од протестот.Ајде јас ке напраам едно видео за на ЈУТЈУБ само пратете ми ги сликите од децава што ги убија...лесна им земја,и од мајмуниве од денеска што урлаа низ град,па ке се обидам да склопам едно видејце со објаснување што е како е!