#SpreadTheTruth, секој ден, 21 часот

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Патем вечерва по некоја случајност патот ме однесе и покрај Смилковци. Видов каде се убиени децата и крвта во жилите ми се смрзна. Еден траор и морбидно чувство. Може и би си ги затнале устите ова модерниве џаболебарски мрчатори да ја видат сликата.
Мене патот по некоја случајност ме однесе уште петокот сабајлето по убиството.Исто чувство, неописливо, злобно и самата глетка на 20-тина полициски возила :mad::(

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.826
Поени од реакции
8.841
Не е само пратеник. :D Глеаш дека партиски е протестот. Во право беа влијателните. :D
Мене од штаб ми се јавија, ако не протестирам на Твитер, више не ми даваат да гласам за нив :(

Член од
29 март 2012
Мислења
1.370
Поени од реакции
1.235
Некој да ѓи има ф.б профилите од убијците да ги ставаме на твит да ги разгледуваат да видат со шо багра си имаат работа посебно онај со сликата со шајката у глава?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Битно знаат да напраат хаштаг, шо ги боли.
Ама не, сега една ми пропагира таму некаков си соживот и кажувам дека лесно е да се биде модерен космополит, не се вози типкава по автобуси и нема во комшии такви брадести. Наместо да се замисли ко доста постара, фатила исмева сега. Не е битно, тие забрадените кога ќе почнат да ги иселуваат од дома барем нека ги замолат со марш да искочат. Да ти се помочам во испраните мозоци да ти се помочам. Извинете за јазиков ама мислам дека само ние имаме вака ретко глуп народ во државава.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.826
Поени од реакции
8.841
Некој да ѓи има ф.б профилите од убијците да ги ставаме на твит да ги разгледуваат да видат со шо багра си имаат работа посебно онај со сликата со шајката у глава?
:eek:

Член од
13 септември 2008
Мислења
556
Поени од реакции
307
vezilka e lud(a)..................kakvi posovi sum ukral........neverojatno:D

Член од
29 март 2012
Мислења
1.370
Поени од реакции
1.235

Па имаше еден профил имаше постирано слика боље шајка у глава него недозволена жена незнам ти шо тоа е радикал ислам и на сликата глава со шајка у тилот и тече крв....:confused:

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Ама не, сега една ми пропагира таму некаков си соживот и кажувам дека лесно е да се биде модерен космополит, не се вози типкава по автобуси и нема во комшии такви брадести. Наместо да се замисли ко доста постара, фатила исмева сега. Не е битно, тие забрадените кога ќе почнат да ги иселуваат од дома барем нека ги замолат со марш да искочат. Да ти се помочам во испраните мозоци да ти се помочам. Извинете за јазиков ама мислам дека само ние имаме вака ретко глуп народ во државава.
За Тозија ли се нервираш?

Kajgana Shop

На врв Bottom