К
Кики.
Гостин
Кажи ми дека и кај тебе е истиот... А јас се чудам од каде ми е познато името
Кажи ми дека и кај тебе е истиот... А јас се чудам од каде ми е познато името
Тешко дека луѓе од Центар неизлезени го виделе тоа место. Се кладам дека и да ги пуштиш по обиколница нема да знаат да стигнат па и GPS да има колата.Патем вечерва по некоја случајност патот ме однесе и покрај Смилковци. Видов каде се убиени децата и крвта во жилите ми се смрзна. Еден траор и морбидно чувство. Може и би си ги затнале устите ова модерниве џаболебарски мрчатори да ја видат сликата.
I mene mi stisnal follow, ama mislev deka e Kajgandjija.Тој е. Прилично е активен на твитер.
Кики I see bright orange BMW's in our future, do you?Кажи ми дека и кај тебе е истиот... А јас се чудам од каде ми е познато името
Се потресе е сеа си ко потресена....
хахаха Ме изнасмеа... Ако не е цело портокалово, барем машничката да му биде.Кики I see bright orange BMW's in our future, do you?
едит
И Крејзи со портокалово БМВ мх мх
settings / profileкако да напрам да споделувам на фб од твитерон
Доста често поминувам од таму, и откога се случи сево ова, не сакам ни да погледнам во тој правец (помалце од 3км ми од дома). И кога ќе помислам колку често сите акаме натаму за викенди, ај на пивце, сега не сакам ни на Кеј да седам.Тешко дека луѓе од Центар неизлезени го виделе тоа место. Се кладам дека и да ги пуштиш по обиколница нема да знаат да стигнат па и GPS да има колата.
Не е само пратеник. Глеаш дека партиски е протестот. Во право беа влијателните.Ја па и follow сум му удрила жими све не знаев дека овој е пратеник
Битно знаат да напраат хаштаг, шо ги боли.Тешко дека луѓе од Центар неизлезени го виделе тоа место. Се кладам дека и да ги пуштиш по обиколница нема да знаат да стигнат па и GPS да има колата.