Рудници и
ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
- Член од
- 9 декември 2009
- Мислења
- 12.162
- Поени од реакции
- 18.203
Естетика браааатМора и на таблиците да има нешто портокалево
Естетика браааатМора и на таблиците да има нешто портокалево
А наместо број на каросерија у дозволата, јузерот на КГНЕве ги и таблиците, сега ми ги твитна Илија Димовски
Прегледај го приврзокот 42932
Ne veruvam deka ova e za Kajgana, poshto odamna e tweetot ko shto mozham da zabelesham, ne e od vecherva.[/quote]VMRO DPMNE @VMRO_DPMNE
Почитувани, Дури денес јавноста ја виде целата нова енергија, целата свежина, сите млади и прогресивни кадри на...
Retweeted by Ilija Dimovski
disclaimer: Доколку не сакате да читате такви информации не го следете Илија. Инаку, ќе читате, прилично.Де подберете го детето, да не забега. Сирот он од остварувања и реформи мозокот му исчадил. Под врб,врба Илија мрда.
Ne e za Kajgana ama kakva koincidencija , #vlijatelnite ke pomislat nie sme tie progresivni siliNe veruvam deka ova e za Kajgana, poshto odamna e tweetot ko shto mozham da zabelesham, ne e od vecherva.
на в`в б`да Иле м`даДе подберете го детето, да не забега. Сирот он од остварувања и реформи мозокот му исчадил. Под врб,врба Илија мрда.
Сеа ќе му тропнам на порта!VMRO DPMNE @VMRO_DPMNE
Почитувани, Дури денес јавноста ја виде целата нова енергија, целата свежина, сите млади и прогресивни кадри на...
Retweeted by Ilija Dimovski
Кажи му дека утре сакам BMW-то пред зграда да ми е паркирано.Сеа ќе му тропнам на порта шо се секирате у комшии ми е!
Од таа тема ми е украдено де не е мое делоPillow Queen @notsoplavusa
Кога#влијателните му рекоа на Чак Норис да прекине со овие глупости. Тој прекина со тие глупости.#влијаатОва утре оди во темата за влијателните кога ќе ја отклучиме....
Да. Ама порано. 10 е касно.Него за темава...
652 others recommend this.
Не верувам дека некоја друга тема била толку многу препорачувана досега
И да се договориме за утре дали пак ќе твитаме организирано.