#SpreadTheTruth, секој ден, 21 часот

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.308
Поени од реакции
8.433
Само тебе .
Шо проблем имаш?
Ми се појавува едно грдо црно и ми вика дека не можам веќе да retweet. Ама така ми прави повеќе од 5 саати, од кога го ,,достигнав лимитот,, едно време пред 2 саати ми даде да ретвитнам неколку поста, од др. компјутер, и пак почна истото.
 

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.585
Поени од реакции
33.911


(c) chillin' like a villain

Дека спамирање обично иде со хумор.. :)

Ја поддржувам акцијата, иако неам твитер, технички иам ама не користам. Само незнам зошто подбивање со политика муабетите, немора да значи дека само затоа што леандра ве организираше, нема воопшто шанси оваа масовност да биде изманипулирана во регистрирање некоја младинска независна организација преку која водечката или втората по сила партија нема да остварува свои цели. Оти се има случувано, like стоооооотина пати.
 
M

Moon Child

Гостин
Уште колку треба да твитаме за да стигнеме во Worldwide? или ептен тешко? :unsure:
 
Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.308
Поени од реакции
8.433
Eте го, бидна :) Уште трае спамирањето?
Инаку, за ташакот што го немам да ми се закачат и невладини, и провладини, и влада, и опозиција, и оние надвор од Парламент.
Човечкиот живот е пред се, можат брбушките сами да си ги јадат.

П.С. Очекувам прв пат владата и опозицијата да се здружат и да излезат на контрапротест против Кајганџиите и нивното спамирање :pipi:
 
Член од
14 март 2010
Мислења
16.880
Поени од реакции
16.101
Уште колку треба да твитаме за да стигнеме во Worldwide? или ептен тешко? :unsure:
Чим прееска од 22часот до некое време не го внесовме таму, сеа шансите да се најде во worldwide се никакви.
 

Goxyto

#FinoAllaFine
Член од
31 јануари 2010
Мислења
2.589
Поени од реакции
2.534
Уште колку треба да твитаме за да стигнеме во Worldwide? или ептен тешко? :unsure:
Прееска еден даде бројка дека требат 600.000+ твитови од 200.000+ различни акаунти. Значи... никакви. Trending worldwide status: Utopia.
 

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Good Evening Kajgana.Allow me first to apologize for this interruption. I do, like many of you, appreciate the comforts of the everyday routine, the security of the familiar, the tranquility of repetition. I enjoy them as much as any bloke. But in the spirit of commemoration - whereby those important events of the past, usually associated with someone's death or the end of some awful bloody struggle, are celebrated with a nice holiday - I thought we could mark this day, by taking some time out of our daily lives to sit down and have a little chat.


Сега се враќам и што да видам. Милион страни сте изнапишале море спамеришта мои морски.:) А гледам и Твитерон сте го окупирале начисто. Аку, аку. Од негде мора да се почне.

Кој бе не знаел да користи Твитер? Па вие во еден ден сте научиле ем да го користите за нешто паметно, ем да ребрате квалитетно. Ич цеф да не ве боли за влијателната -:pos::pos::pos:- Твитер заедница. Го пратам Твитеров богами подолго време и тоа ви е место каде или ќе се насмеете ради креативноста на луѓето или ќе се крстите од глупоста и баналноста. Ама ете можел и за паметни работи да се користи. Само треба да си паметен да го сфатиш тоа.

Патем вечерва по некоја случајност патот ме однесе и покрај Смилковци. Видов каде се убиени децата и крвта во жилите ми се смрзна. Еден траор и морбидно чувство. Може и би си ги затнале устите ова модерниве џаболебарски мрчатори да ја видат сликата.
 

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Дечки, не праќајте "празни" твитови т.е. само реченица и хагштагот, зашто така само на тие што ве следат коментирате. Ако пишувате нешто, пишете во некој медиум или слично. Вака, само си полните тајмлајн.
 

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Немаме шанси за worldwide trend ама како што пиша Raziel погоре, ова не треба да престане овде и сега. Твитерот си е тука, а и писмата до светот можеме да ги искористиме, и тоа како. Тоа што не ни враќаат не значи дека никој не го прочитал. Кога-тогаш некој ќе се заинтересира и ќе објави.

И друго, на некој ако му треба да му лекторирам англиски текст, видео, било што, нека каже слободно.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom