- Член од
- 14 март 2010
- Мислења
- 16.990
- Поени од реакции
- 16.430
Само тебе .Eве ме и мене. Дали само мене ме јебе твитеров?! Озбилно. Пробав и од др. компјутер и од телефон, не сака. И у моментов не сака.
Шо проблем имаш?
Само тебе .Eве ме и мене. Дали само мене ме јебе твитеров?! Озбилно. Пробав и од др. компјутер и од телефон, не сака. И у моментов не сака.
Ми се појавува едно грдо црно и ми вика дека не можам веќе да retweet. Ама така ми прави повеќе од 5 саати, од кога го ,,достигнав лимитот,, едно време пред 2 саати ми даде да ретвитнам неколку поста, од др. компјутер, и пак почна истото.Само тебе .
Шо проблем имаш?
Чим прееска од 22часот до некое време не го внесовме таму, сеа шансите да се најде во worldwide се никакви.Уште колку треба да твитаме за да стигнеме во Worldwide? или ептен тешко?![]()
Тешко, плус мора да има спамирање од цел свет. Не може само со од Македонија worldwide.Уште колку треба да твитаме за да стигнеме во Worldwide? или ептен тешко?![]()
Прееска еден даде бројка дека требат 600.000+ твитови од 200.000+ различни акаунти. Значи... никакви. Trending worldwide status: Utopia.Уште колку треба да твитаме за да стигнеме во Worldwide? или ептен тешко?![]()
Lucky you!
Тој е. Прилично е активен на твитер.