- Член од
- 21 јануари 2009
- Мислења
- 8.826
- Поени од реакции
- 8.840
Kај е моето, све ќе потепам. Ова више вака не бива.Абе што се секирате, од утре сите ќе си се возиме со портокалеви BMW-иња.
Kај е моето, све ќе потепам. Ова више вака не бива.Абе што се секирате, од утре сите ќе си се возиме со портокалеви BMW-иња.
Не, иди кај мене на профил ќе видиш последни твитови, и naumdb ми се приклучиЗа Тозија ли се нервираш?
Јој женава напорна Шо ги вртите бе. Овие се од оние со бугарски пасоши, мајка лекар, татко космополит, граЦко дете.Не, иди кај мене на профил ќе видиш последни твитови, и naumdb ми се приклучи
Ilija Dimovski
@ilijadimovskifollows you
follows you
follows you
follows you
Се додека не си ја препуштат иницијативата како нивна заслуга или пробаат да не врзат нема проблемА бе нека следат, нека видат што се дешава, дека има активен народ што не може да молчи пред очигледното!
Мора и на таблиците да има нешто портокалевоЕве ги и таблиците, сега ми ги твитна Илија Димовски
Прегледај го приврзокот 42932
Де подберете го детето, да не забега. Сирот он од остварувања и реформи мозокот му исчадил. Под врб,врба Илија мрда.VMRO DPMNE @VMRO_DPMNE
Почитувани, Дури денес јавноста ја виде целата нова енергија, целата свежина, сите млади и прогресивни кадри на... http://fb.me/UjdlKS0l
Retweeted by Ilija Dimovski