#SpreadTheTruth, секој ден, 21 часот

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување
Патем вечерва по некоја случајност патот ме однесе и покрај Смилковци. Видов каде се убиени децата и крвта во жилите ми се смрзна. Еден траор и морбидно чувство. Може и би си ги затнале устите ова модерниве џаболебарски мрчатори да ја видат сликата.

Мене патот по некоја случајност ме однесе уште петокот сабајлето по убиството.Исто чувство, неописливо, злобно и самата глетка на 20-тина полициски возила :mad::(

Не е само пратеник. :D Глеаш дека партиски е протестот. Во право беа влијателните. :D

Мене од штаб ми се јавија, ако не протестирам на Твитер, више не ми даваат да гласам за нив :(

Некој да ѓи има ф.б профилите од убијците да ги ставаме на твит да ги разгледуваат да видат со шо багра си имаат работа посебно онај со сликата со шајката у глава?

Битно знаат да напраат хаштаг, шо ги боли.

Ама не, сега една ми пропагира таму некаков си соживот и кажувам дека лесно е да се биде модерен космополит, не се вози типкава по автобуси и нема во комшии такви брадести. Наместо да се замисли ко доста постара, фатила исмева сега. Не е битно, тие забрадените кога ќе почнат да ги иселуваат од дома барем нека ги замолат со марш да искочат. Да ти се помочам во испраните мозоци да ти се помочам. Извинете за јазиков ама мислам дека само ние имаме вака ретко глуп народ во државава.

Некој да ѓи има ф.б профилите од убијците да ги ставаме на твит да ги разгледуваат да видат со шо багра си имаат работа посебно онај со сликата со шајката у глава?
:eek:

vezilka e lud(a)..................kakvi posovi sum ukral........neverojatno:D

Па имаше еден профил имаше постирано слика боље шајка у глава него недозволена жена незнам ти шо тоа е радикал ислам и на сликата глава со шајка у тилот и тече крв....:confused:

Ама не, сега една ми пропагира таму некаков си соживот и кажувам дека лесно е да се биде модерен космополит, не се вози типкава по автобуси и нема во комшии такви брадести. Наместо да се замисли ко доста постара, фатила исмева сега. Не е битно, тие забрадените кога ќе почнат да ги иселуваат од дома барем нека ги замолат со марш да искочат. Да ти се помочам во испраните мозоци да ти се помочам. Извинете за јазиков ама мислам дека само ние имаме вака ретко глуп народ во државава.

За Тозија ли се нервираш?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom