- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.804
- Поени од реакции
- 85.890
играа Мароко порано стално на СП
И група поминаа еднаш-два пати
И група поминаа еднаш-два пати
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Топ за Мароко, малце арапски земји да видиме, доста од БСК.
Знам дека сега е ненамерна грешкава, ама пресмешно е.Со Фејгули,Таидер,Марез,Белдофил,Слимани,Брахими
Нигерија и Сенегал ќе им ја бранат честа.Им прпа на ѓупциве да одат во Русија затоа не се пласираат![]()
Освоија Афрички Куп на Нации пред неполна година.Камерун![]()
Fixed..
Штета и Алжир што не се пласира после Египет,Тунис и Мароко..преку глава ми е дојдено од ѓупците што не знаат ништо друго освен лупање и клоцање..дури трагикомично е кога ќе се погледни табелата и ќе се види дека Алжир е последен без ниту една победа(wtf)..шо се случи со нив?
Со Фејгули,Таидер,Марез,Белдофил,Слимани,Брахими и останатите не успеаа да се пласират во група со Нигерија,Замбија и Камерун..не дека овие што ги набројав се некои страшни играчишта ама за овие ѓупците се дрим тим реално.
Без разлика,немора дотолку да преувиличиваш..Верати навистина е класичен ол-раунд везен играч ама во ПСЖ милион пати го имам гледано каде што игра класичен деструктивец и главен креативец на средина..додека позицијата во Италија т.е. улогата му е тотално промашена..не значи ако играш на истата позиција дека имаш исти задачи!.
Им прпа на ѓупциве да одат во Русија затоа не се пласираат![]()