СП 2018 - генерална дискусија

Дали сериозно мислите дека ќе се вратат темите?

• Вкупно гласачи
    45
  • Гласањето е завршено на .
Топ за Мароко, малце арапски земји да видиме, доста од БСК.

Fixed..

Штета и Алжир што не се пласира после Египет,Тунис и Мароко..преку глава ми е дојдено од ѓупците што не знаат ништо друго освен лупање и клоцање..дури трагикомично е кога ќе се погледни табелата и ќе се види дека Алжир е последен без ниту една победа(wtf)..шо се случи со нив?
Со Фејгули,Таидер,Марез,Белдофил,Слимани,Брахими и останатите не успеаа да се пласират во група со Нигерија,Замбија и Камерун:facepalm:..не дека овие што ги набројав се некои страшни играчишта ама за овие ѓупците се дрим тим реално.

Fixed..

Штета и Алжир што не се пласира после Египет,Тунис и Мароко..преку глава ми е дојдено од ѓупците што не знаат ништо друго освен лупање и клоцање..дури трагикомично е кога ќе се погледни табелата и ќе се види дека Алжир е последен без ниту една победа(wtf)..шо се случи со нив?
Со Фејгули,Таидер,Марез,Белдофил,Слимани,Брахими и останатите не успеаа да се пласират во група со Нигерија,Замбија и Камерун:facepalm:..не дека овие што ги набројав се некои страшни играчишта ама за овие ѓупците се дрим тим реално.

Со овие ни група од Зеленортска Република, Сао Томе и Принципе и Нова Каледонија нема да ја поминат.[DOUBLEPOST=1510529172][/DOUBLEPOST]
Без разлика,немора дотолку да преувиличиваш..Верати навистина е класичен ол-раунд везен играч ама во ПСЖ милион пати го имам гледано каде што игра класичен деструктивец и главен креативец на средина..додека позицијата во Италија т.е. улогата му е тотално промашена..не значи ако играш на истата позиција дека имаш исти задачи!.

Џонтра почнав да го халуцинирам кога го прочитав ова

Последно уредено:
Инсиње, Ел Шарави и Бернардески на клупа :facepalm: пак двајца високи напаѓачи Габијадини и Имобиле :facepalm::facepalm: и пак тројка одбрана :facepalm::facepalm::facepalm:

Овој Вентура не е со сите дефинитивно, без разлика на резултатот денеска секако треба со клоци да го испадат.

Нека го чува Инсиње за во 80та минута да го смени со Верати. :pos: Каква ботчина еј, се почести се вакви петарди на вакви позиции. Потсеќа на македонска администрација.

едит-Ајјј Верати не ни играл, и пак Инсиње не добива шанса. :LOL:

Сакам да се квалификуваат на СП, ради рекордот на Џиџи, али што кур и да се пласираат кур ќе свиткаат во Русија.

Овој Вентура ептен мртов тренер, а јаки играчи имаат жабариве, ама ете им се падна човек кој незнае да ги постави на терен.

Jas mislev samo balkancite se pros narod koi isvirkuvat himna ama eve italjancite me ubeduvat deka gresam

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom