Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И жити се за Бразил зборувате, не ги правете како да се Сандерленд, не судете по една утакмица, ќе видиме како ќе изиграат на наредната.
Абе види се е погодување за што би било во тие 20 минути. Реални да сме, Бразил не направи една салам шанса, една салам акција. Хрватска кога напаѓаше беше поконкретна од Бразил. И Барса го притискаше Челзи цел меч, па Торесчо им го шлупна на крај. Немора да значи ништо ни тоа кој напаѓал.Леле колку се запаливте тоа чудо некое . Со пенал без пенал ќе имаше притисок до крај . Од кај можите да процените утакмица во која има 20 мин до крај и викате 1-1 ќе завршела со тоа што Хрватска ќе се вратела на нејзината половина и ќе се брани . На што ви личи светсково бе на ЛШ има реванш или што ? . И незнам за каков фаул т.е контра фаул се спомнуваше на првиот или третиот гол на Бразил незнам зошто толку прашина се дига , нормално е тоа за некого кој го мразиш т.е не го сакаш . Како и да е Хрватска покажа фудбал али на крај е битен резултатот и со 1-0 да стигнеш во финале битен е резултатот , не е битно заслужувале нерешено , па незнам многу се емотивни , ме заплакаа , леле како играа . Утакмица во која има останати 20 мин до крај ја направивте со нерешно што така ми одговара на мене така сакам оти Хрватска заслужи нерешено. Утакмици се решавале во 90+ , тоа подобро ќе ви го објаснат фановите на Ман Утд ( без навреда) , али тоа се вика тим со муда до крај се игра исто како Германците . Али да не забегуваме од темава , како и да е Хрватска и Бразил се понатаму ќе си влези Хрватска заслужено во 1/8 , оти од Мексико и Камерун не очекувам нешто посебно .
Добро бе извини...еве место Сандерленд нека пишува Милан.
Во право си те разбирам , вчера Хрватска изигра совршен меч според мене , а не можам да речам што заслужуваше оти на крај резултатот се гледа . Јас можам да речам 0-5 да завршеше но што е тука е .Бразил тепа ,во утакмицата видовме и Нова Година и Дедо Мраз и се но на крај некој и да не ја гледал утакмицата и да ја гледал ќе ја памети по резултатот по играта ретко кој памети кој како игралАбе види се е погодување за што би било во тие 20 минути. Реални да сме, Бразил не направи една салам шанса, една салам акција. Хрватска кога напаѓаше беше поконкретна од Бразил. И Барса го притискаше Челзи цел меч, па Торесчо им го шлупна на крај. Немора да значи ништо ни тоа кој напаѓал.![]()
Ок,бе....немаше да знаеме,ама барем ќе имаше фер борба до крај.Леле колку се запаливте тоа чудо некое . Со пенал без пенал ќе имаше притисок до крај . Од кај можите да процените утакмица во која има 20 мин до крај и викате 1-1 ќе завршела со тоа што Хрватска ќе се вратела на нејзината половина и ќе се брани . На што ви личи светсково бе на ЛШ има реванш или што ? . .