СП 2014 - Група А (Бразил, Хрватска, Мексико, Камерун)

• Креатор на темата Креатор на темата Uli Hoeneß
  • Време на започнување Време на започнување
Bp_WwM4CYAEcV-5.jpg
Bp--aCvCMAAo8ZD.jpg

И жити се за Бразил зборувате, не ги правете како да се Сандерленд, не судете по една утакмица, ќе видиме како ќе изиграат на наредната.

:mad::mad::mad:

ајде уште Мексико да ги набие...
па таман за дом(а) спремни, така пееа нели?

karma is a bitch

Леле колку се запаливте тоа чудо некое . Со пенал без пенал ќе имаше притисок до крај . Од кај можите да процените утакмица во која има 20 мин до крај и викате 1-1 ќе завршела со тоа што Хрватска ќе се вратела на нејзината половина и ќе се брани . На што ви личи светсково бе на ЛШ има реванш или што ? . И незнам за каков фаул т.е контра фаул се спомнуваше на првиот или третиот гол на Бразил незнам зошто толку прашина се дига , нормално е тоа за некого кој го мразиш т.е не го сакаш . Како и да е Хрватска покажа фудбал али на крај е битен резултатот и со 1-0 да стигнеш во финале битен е резултатот , не е битно заслужувале нерешено , па незнам многу се емотивни , ме заплакаа , леле како играа . Утакмица во која има останати 20 мин до крај ја направивте со нерешно што така ми одговара на мене така сакам оти Хрватска заслужи нерешено. Утакмици се решавале во 90+ , тоа подобро ќе ви го објаснат фановите на Ман Утд ( без навреда:icon_lol:) , али тоа се вика тим со муда до крај се игра исто како Германците . Али да не забегуваме од темава , како и да е Хрватска и Бразил се понатаму ќе си влези Хрватска заслужено во 1/8 , оти од Мексико и Камерун не очекувам нешто посебно .

Леле колку се запаливте тоа чудо некое . Со пенал без пенал ќе имаше притисок до крај . Од кај можите да процените утакмица во која има 20 мин до крај и викате 1-1 ќе завршела со тоа што Хрватска ќе се вратела на нејзината половина и ќе се брани . На што ви личи светсково бе на ЛШ има реванш или што ? . И незнам за каков фаул т.е контра фаул се спомнуваше на првиот или третиот гол на Бразил незнам зошто толку прашина се дига , нормално е тоа за некого кој го мразиш т.е не го сакаш . Како и да е Хрватска покажа фудбал али на крај е битен резултатот и со 1-0 да стигнеш во финале битен е резултатот , не е битно заслужувале нерешено , па незнам многу се емотивни , ме заплакаа , леле како играа . Утакмица во која има останати 20 мин до крај ја направивте со нерешно што така ми одговара на мене така сакам оти Хрватска заслужи нерешено. Утакмици се решавале во 90+ , тоа подобро ќе ви го објаснат фановите на Ман Утд ( без навреда:icon_lol:) , али тоа се вика тим со муда до крај се игра исто како Германците . Али да не забегуваме од темава , како и да е Хрватска и Бразил се понатаму ќе си влези Хрватска заслужено во 1/8 , оти од Мексико и Камерун не очекувам нешто посебно .
Абе види се е погодување за што би било во тие 20 минути. Реални да сме, Бразил не направи една салам шанса, една салам акција. Хрватска кога напаѓаше беше поконкретна од Бразил. И Барса го притискаше Челзи цел меч, па Торесчо им го шлупна на крај. Немора да значи ништо ни тоа кој напаѓал. :)

Add in the fact Nishimura has shown red cards to the wrong player so many times that there's an entire section dedicated to them on his Japanese Wikipedia page, and you have a referee that was primed to cause some sort of stir at this World Cup sooner or later.

Знаат ФИФА шо да одберат.

Абе види се е погодување за што би било во тие 20 минути. Реални да сме, Бразил не направи една салам шанса, една салам акција. Хрватска кога напаѓаше беше поконкретна од Бразил. И Барса го притискаше Челзи цел меч, па Торесчо им го шлупна на крај. Немора да значи ништо ни тоа кој напаѓал. :)
Во право си те разбирам , вчера Хрватска изигра совршен меч според мене , а не можам да речам што заслужуваше оти на крај резултатот се гледа . Јас можам да речам 0-5 да завршеше но што е тука е .Бразил тепа ,во утакмицата видовме и Нова Година и Дедо Мраз и се но на крај некој и да не ја гледал утакмицата и да ја гледал ќе ја памети по резултатот по играта ретко кој памети кој како играл :)

Леле колку се запаливте тоа чудо некое . Со пенал без пенал ќе имаше притисок до крај . Од кај можите да процените утакмица во која има 20 мин до крај и викате 1-1 ќе завршела со тоа што Хрватска ќе се вратела на нејзината половина и ќе се брани . На што ви личи светсково бе на ЛШ има реванш или што ? . .
Ок,бе....немаше да знаеме,ама барем ќе имаше фер борба до крај.
Од каде па знаеш дека Хрватска немаше од корнер рецимо да де еден гол до крај или бразилците сите у 90та ако тргнеа напред дека немаше една контра да попијат ? Сигурен си дека Бразилците немаше да почне да ги фаќа нервоза и паника на 1-1 и се помалку време до крај ?
Од каде можеш да знаеш такво нешто ? Па Грците со таква игра станаа шампиони на Европа.Сите против нив напаѓаа и правеа шанси,а на крај губеа.
Ама нели немаме таква шанса да видиме што би било,можеме само да погодуваме. Тоа е проблемот,судијата ни ја ускрати таа можност да видиме што би било до крај.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom