Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од 486 епизоди, секако дека сите ќе бидат копии на симпсонс![]()
Хејтерите очекуваат чуда бе... :kesa:Дури и новите ми се допаѓаат сите, дека ми се стандард. Хејтерите очекуваат чуда.
Можеби посмешни ви се биле порано дека по цели сезони сте гледале или шознам. Мене освен роботот, сите ми се супер!
Хејтерите очекуваат чуда бе... :kesa:
Па коа ги гледавме порано епизодите (од старите сезони) исто чуда очекувавме па тие што ни се допаѓаа толку многу? И каква врска има ако порано цели сезоне сме глеале (не дека е вистина, али и да е)? Каква разлика праи тоа уопште? Башка ако сме „хејтери“ зошто го глеаме серијалов и зошто ги сакаме толку старите епизоди, нели сме хејтери на филмов?
Едноставно факт е дека последните 2-3 сезона се надоле и надоле идат, го изгубија смисолот...
Имаат смисол епизодите, ама притоа имаат и некој апла ретардиран хумор кој на сите им е глуп. Затоа и првите 3 епизоди од новава сезона беа лоши, затоа и нешто повеќе од пола епизоди од 13 и 14 сезона беа исто-така лоши. И во ова се согласуваат најголемиот дел од луѓето. Дури и "стручни лица" (оние што ги има во статиите на википедија за епизодите најдоле под "Reception").Помачи си ја главата малку па ќе ти реплициaм, кога ќе напишеш нешто достојно за реплицирање а не на памет зборење колку да ме демантираш. Последните 2-3 сезони изгубиле смисол.. смисол.. СМИСОЛ.. Каде и кога СП имале смисла? Вака само ми тролаш, пример јас гледав Симпсонс 2-3 сезони и баталив дека ми немаат пази ова: смисол. Ти гледаш СП колку да хејташ. И инстант клише за крај: ако не ти чини не гледај.
Не ме прашувај мене зошто уште гледаш, тоа нема смисол.![]()
Имаат смисол епизодите, ама притоа имаат и некој апла ретардиран хумор кој на сите им е глуп. Затоа и првите 3 епизоди од новава сезона беа лоши, затоа и нешто повеќе од пола епизоди од 13 и 14 сезона беа исто-така лоши. И во ова се согласуваат најголемиот дел од луѓето. Дури и "стручни лица" (оние што ги има во статиите на википедија за епизодите најдоле под "Reception").
Имаат смисла и пораки епизодите ако ти ги најдеш. Во многуте серии, авторите немале намера да вметнат некоја скриена порака или смисла што гледачите потоа ја нашле (не знам сигурно за сите серии, но за саут парк и монти пајтон сум сигурен)И ова као менува нешто? Као чекај бе, има смисла и поголема слика со порака во епизодите. Има луѓе за тоа ја гледаат.
Имаат смисол епизодите, ама притоа имаат и некој апла ретардиран хумор кој на сите им е глуп. Затоа и првите 3 епизоди од новава сезона беа лоши, затоа и нешто повеќе од пола епизоди од 13 и 14 сезона беа исто-така лоши. И во ова се согласуваат најголемиот дел од луѓето. Дури и "стручни лица" (оние што ги има во статиите на википедија за епизодите најдоле под "Reception").
И после јас зборам на памет колку да те демантирам (а ова)??Помачи си ја главата малку па ќе ти реплициaм, кога ќе напишеш нешто достојно за реплицирање а не на памет зборење колку да ме демантираш. Последните 2-3 сезони изгубиле смисол.. смисол.. СМИСОЛ.. Каде и кога СП имале смисла? Вака само ми тролаш, пример јас гледав Симпсонс 2-3 сезони и баталив дека ми немаат пази ова: смисол. Ти гледаш СП колку да хејташ. И инстант клише за крај: ако не ти чини не гледај.
Не ме прашувај мене зошто уште гледаш, тоа нема смисол.![]()
Имаат смисла и пораки епизодите ако ти ги најдеш. Во многуте серии, авторите немале намера да вметнат некоја скриена порака или смисла што гледачите потоа ја нашле (не знам сигурно за сите серии, но за саут парк и монти пајтон сум сигурен)
Затоа и многу се фураат со тоа „не си ја сфатил“
И после јас зборам на памет колку да те демантирам (а ова)??
Едноставно порано беа смешни, сеа се глупост до глупост, што повеќе треба да се објасни - очигледна е разликата од тоа што беа и што се сеа. Порано ускладени им беа шегите и вицовите, сеа само како нафрлани и едноставно без вкус е. Ете ти асална критика, за разлика од твојата во која само кажуваш „вие сте хејтери, затоа вака зборите“, жити аргументот.
Ја глеам СП за до хејтам, абе ајде, ме фати, браво на логиката, нема што многу си паметен.
Иам дома цела колекција official merchandise СП пошто порано бев луд по нив, ги гледам од пред 5-6 години и ги иам глеано сите епизоди по неколку пати. Ама едноставно последниве години разочаруваат, и што сеа, ако така мислам значи дека ги мразам и ги гледам за да ги хејтам? Нешто попаметно немаш да заклучуиш? Ако имаш аргумент да кажеш дека уште се исто толку интересни кажи, а не се брани само со тропање глупости дека „јас ги гледам за да ги хејтам и затоа така зборам“, па уште фраерот мене ми кажува да не тропам глупости и зборам на памет колку да го демантирам аууу нашол кој да зборува, а види он со какви аргументи се брани лол
Гледам со надеж дека повторно ќе успеат да склопат една асална епизода како порано што правеа, има нешто лошо што се надевам на таква некоја епизода да се падне еднаш годишно? Ама не, за тебе тоа нема логика, единствен одговор зошто гледам е за да ги хејтам, толку ти сече...Aj да ти симплифицирам пред да хипервентилираш, ако не ги хејташ и ако ти се сериозно глупи овај како што се глупост до глупост (мада for eva eva e вака) ЗОШТО ГЛЕДАШ? Шо филм е, трилер? Сакаш да видиш убиецот кој е? Не се епизодите многу поврзани за да е битен time-line-от, затоа и многу морони ја гледаат еднаш од 13та сезона еднаш од 7ма.. Си бил ЛУД по нив пред 5-6 години. Последниве години те разочаруваат. Ахам.
21 - 6 = 15; No shit, Sherlock?
Ништо, многу си еволвирал. Интелигенцијо, се извинувам.
Оди напиши некоја статија на wikipedia да прочитаме, you паметен, you.
Гледам со надеж дека повторно ќе успеат да склопат една асална епизода како порано што правеа, има нешто лошо што се надевам на таква некоја епизода да се падне еднаш годишно? Ама не, за тебе тоа нема логика, единствен одговор зошто гледам е за да ги хејтам, толку ти сече...
И како што те замолив, објасни ми конкретно како денешниве сезони се на исто ниво од старите, не се само вади на тоа дека „јас сум хејтер и ги гледам за да ги хејтам“, еве и ти објаснив конкретно зошто уште гледам и зошто конкретно мислам дека им е опаднат квалитетот, така да ајде сега ти Паметњаковичу конкретно објасни го твојот став со аргументи а не само со вадење дека јас сум хејтер и затоа не сум во право, такви аргументи ти се за кај деца во градинка...