South Park

Член од
31 јануари 2011
Мислења
779
Поени од реакции
382
Многу се исцрпени, и пробуваат да комбинираат стари финти со случките во денешницава али не им оди од рака, т.е. за нигде се.
Одма би се откажале доколку конкуренцијата го направи истото пред нив, али за разлика од нив бар Фемили Гај добро тераат засеа.

--- надополнето ---

5.5/10 последната.
Незнам што си гледал ти друже ама последните сезони од Фемили Гај се ужас. South Park бар се трудат колку толку да има некои асолни епизоди у сезона ама Фемили Гај........

TheIks

Fork & spoon operator
Член од
1 октомври 2007
Мислења
712
Поени од реакции
469
Не беше лоша епизодата, ама сепак се вклопува во општата падната креативност што ја имаат последниве неколку сезони.
А за Фемили Гај, мое мислење е дека се единствените кои сеуште не се паднати, сеуште се на ниво.

laceso

Zoomj †
Член од
17 мај 2011
Мислења
422
Поени од реакции
318
Незнам што си гледал ти друже ама последните сезони од Фемили Гај се ужас. South Park бар се трудат колку толку да има некои асолни епизоди у сезона ама Фемили Гај........
Футурама > Симсонс > Фемили Гај > Саут Парк

ова сумирано само за последните сезони.

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.158
Поени од реакции
5.933
Robot Chicken >> сите останати.

Член од
20 јуни 2010
Мислења
16
Поени од реакции
3
Man, this shit is wack, man. I just see all this shit fronting, man. I'm in the stand like ponzie all fuggin good, man. Bitch be callin me tappin that shit, man. XD

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
Family Guy најдобра.

Малку хејтеризам, пошо нема тема. :)

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Да не ставам цитати од епизодата... Добра беше.

Bibo

Модератор
Член од
9 април 2006
Мислења
4.133
Поени од реакции
4.008
Да не ставам цитати од епизодата... Добра беше.
Дали само кај мене беше (и дали тоа намерно беше напраено) дека деловите од епизодата обратно идеа (почна со последниот дел, па вториот, па тек на крај одеше почетокот на епизодата)???? Ми делува дека имаат некој проблем на страната оти нема логика намерно да ги напраиле вака... прво се збунив, само што почна епизодата и за 5 минути заврши, и после продолжува од сосема друга точка и сфатив дека обратно идат трите акта, прво ми го пушти третиот, па вториот па првиот???

JohnWayne

Master
Член од
10 мај 2007
Мислења
194
Поени од реакции
16
south park е полоша од family guy во последниве 2 години со исклучок на трите епизоди со супер хероите :P, а најдобра е The Simpsons и да не се расправаме :) и American Dad е супер иако е бледа копија на Family Guy

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Дали само кај мене беше (и дали тоа намерно беше напраено) дека деловите од епизодата обратно идеа (почна со последниот дел, па вториот, па тек на крај одеше почетокот на епизодата)???? Ми делува дека имаат некој проблем на страната оти нема логика намерно да ги напраиле вака... прво се збунив, само што почна епизодата и за 5 минути заврши, и после продолжува од сосема друга точка и сфатив дека обратно идат трите акта, прво ми го пушти третиот, па вториот па првиот???
Јас ја симнав од торент...
и American Dad е супер иако е бледа копија на Family Guy
Тогаш, футурама е бледа копија на симпсонс. Разгледај од кого се сите тие серии

Kajgana Shop

На врв Bottom