Sons of Anarchy

Dr.House

Аудиофил
Член од
18 февруари 2010
Мислења
2.549
Поени од реакции
3.847
Вака се осеќав откако ми заврши Prison Break, сцената со гробот на Мајкл, кога идеше, Lay it down slow ...
Знам дека сум изманипулиран, дека Џекс го доби она што го заслужи, али ипак, ми е криво.

Курт кажа у Afterword-от дека размислувале последната сцена да ја остават на маштата на гледачите, на некој начин да го остават епилогот отворен. Само да го прикажат Џекс како го здогледува камионот, и тука да заврши серијата.
Но, после ги погледнале и останатите сезони, и такво нешто би било одстапување од серијата, и затоа се решиле на таков крај.
Го прашаа Курт за жената, која е, што претставува во серијата, и не одговори, туку кажа дека сакал да остави некој свој signature move, ако така може да се каже, нешто свое, што само тој ке знае на што се однесува.

Ja прашаа Венди да каже по што ке ја памти серијата
- I was the last one to tap that ass, и покажува кон Чарли/Џекс :pos:

Фантастична серија, се навратив на сите сезони да го преслушам саунтракот, страшно добри песни има.

Лично, една од поомилените ми е оваа ... Moжеа комотно да ја стават и во последната епизода да иде ...

They give you this,
but you pay for that
And once you're gone,
you can never come back
When you're out of the blue
and into the black.
Тhe king is gone, but not forgotten,
There's more to the picture
Than meets the eye.
Hey hey, my my.

Ау јеботе скоро можам да кажам дека е боље од ориналот на Bruce песнава. Саундтракот е најдобар до сега од сите серии што сум ги гледал, slightly better од Breaking bad.

Член од
29 ноември 2014
Мислења
118
Поени од реакции
157
Ја каснам, ама тек сега ја догледав. Одлична, 7ма сезона им беше убедливо најслаба, освен последните две епизоди. Ама во целина супер серија, одлични ликови. Највеќе се смеев Тиг кога се напали на транвеститот. А најлик што ми остави впечаток како глума беше Неро или Jimmy Smits. Ликот има глумено по театри, си ја сака професијата максмално. Ин лав!

Член од
27 мај 2013
Мислења
3.525
Поени од реакции
4.698
Денеска ја догледав серијава, ми се бендиса како се одвиваше последната епизода, имаше тензија, али пред некој ден си направив спојлер тежок, гуглав нешто за серијава и ми испадна Jex Dead и апла очекував да умре на крајот, па го немав тој филинг кнедла во грло, али во глобала, серијата е неверојатно добра. Прејака глума нема збор, ликови за кој би се врзал има милион, лично мене како и на повеќето ми влезе под кожа Јекс, и Опи исто, ма да и Чибс не беше лош ... Серијава рамо до рамо со ББ, ТД, ФАРГО, ДЕКСТЕР, а мое лично мислење дека е најбоље серија шо сум ја гледал, а не се малце во листата.

За саундтракот не смее да се праи муабет

Мое омилено парче

Член од
29 јануари 2012
Мислења
2.172
Поени од реакции
3.719
Почнав да ја гледам 6 сезони за 2 недели not bad .... предобра музика пред се. Е сега малце ме нервира тоа што многу ја развлекуваат работата за некој настани но сепак препорачка на секој што не ја гледал. :чда:

Член од
29 јануари 2012
Мислења
2.172
Поени од реакции
3.719

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
И конечно ја изгледав ќе ми недостига многу серијава пошо ретко се прави вакво ремек дело, али ми се разубави денот денеска кога го прочитав ова, SONS fans here we go !!

http://www.tv.com/shows/sons-of-anarchy/community/post/the-first-9---prequel-to-sons-of-anarchy-1418124847/

:чда:
ova nema da se desi decko kurt raboti na midivil serija the bastard executioner....

Arwen Undómiel

don't quit the chase
Член од
28 јануари 2016
Мислења
209
Поени од реакции
429
Добра серија, малку е повеќе за момците, но сепак ми се допаѓа. Започнав да ја гледам минатото лето, сега за сега сум до средина на 6та сезона, ја гледам повремено кога немам друга серија за гледање. Можеби клише, но Џекс ми е омилениот лик, дефинитивно он ја тера серијава. Интересна ми е и мајка му, и како лик и како глумица, ја имам гледано во доста серии, напочетокот тешко ми беше да се навикнам на ваквиот вид на улога. Badass момци, јаки мотори, добри заплети и драма, саунтрак врв... кул серија.

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
Веќе 3 месеци од кога ја завршив и никако да ми помине денот без песна или сцена од SOA. За мене убедливо една од најдобрите серии евер...

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
FX Confirms 'Sons of Anarchy' Spin-Off 'Mayans MC'
10-episode first season about border-riding bikers to feature nearly all-Latino cast

Mayans MC will come to FX either this summer or early in the fall, marking the 10-year anniversary of the start of Sons of Anarchy's run.

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom