Sons of Anarchy

• Креатор на темата Креатор на темата acereal
  • Време на започнување Време на започнување
Shield, заедно со Жан Клод ван Дам, овај Вин'с ван Дам :D.
Сатер знам таму бил продуцент и што ли уште не.

Ме мрзи на друго да мислам. :D

Shield, заедно со Жан Клод ван Дам, овај Вин'с ван Дам :D.
Сатер знам таму бил продуцент и што ли уште не.

Ме мрзи на друго да мислам. :D

Shield e must see za site fanovi na sons of anarchy...vrvovi...definicija za anti heroj

Шоферот усвари се погоди баш тогаш и таму, бидејќи со Џема скршна малку од својата Рута. Се’ е тоа испланирано.

Ја завршив и ја, со мало задоцнување ама тука сум.
Не знам што да кажам, уште ми стои кнедла у грлово заради крајов. Искрено не очекував ваков крајно, максимално ме изреметија, колку и да не го правдаш Џекс неможеш да не го сакаш ликов, колку добро осмислен, разбработен и пред све која глума ебате, особено последнава епизода, Џеси Пинкам а.к.а Арон Пол можи гомна да јади земено во предвид последнава епизода и фацава на Џекс. Правда, мир, меланхолија, среќа, тага...симобиликава со бездомничката, гавраните и рацете на Џекс, обожавам вакви ствари, можи се cheesy за некој, ама само ваков соодветен крај и доликуваша на серијава, секоја чест.
Музикава, саундтраков, полн ми е телефонов со песни од СОА. Целокупна за целава серија која што ја почнав без никакви очекувања, колку да тепам време и да не се замарам, а ме комплетно внесе, задржа и поситовети со ликовите, ми влезе длабоко у крвта. Џекс, Клеј, Џема, Тиги, Чибс сите феноменални ликови и секако секоја чест за Курт Сатер.:cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:
Untitled.jpg

548836d848de990f76760c3f_jaz-jesus-sons-of-anarchy-finale.jpg

Иако имав некое претчувство дека ќе умре Џекс во последната епизода, цело време си се тешев дека нема да се случи тоа. Ми фали серијава, откако ја завршив се мислам што да гледам и и покрај тоа што имам многу почнати серии не ми се пушта ниедна, треба малце време убаво да ми легне оваа. :love:

Вака се осеќав откако ми заврши Prison Break, сцената со гробот на Мајкл, кога идеше, Lay it down slow ...
Знам дека сум изманипулиран, дека Џекс го доби она што го заслужи, али ипак, ми е криво.

Курт кажа у Afterword-от дека размислувале последната сцена да ја остават на маштата на гледачите, на некој начин да го остават епилогот отворен. Само да го прикажат Џекс како го здогледува камионот, и тука да заврши серијата.
Но, после ги погледнале и останатите сезони, и такво нешто би било одстапување од серијата, и затоа се решиле на таков крај.
Го прашаа Курт за жената, која е, што претставува во серијата, и не одговори, туку кажа дека сакал да остави некој свој signature move, ако така може да се каже, нешто свое, што само тој ке знае на што се однесува.

Ja прашаа Венди да каже по што ке ја памти серијата
- I was the last one to tap that ass, и покажува кон Чарли/Џекс :pos:

Фантастична серија, се навратив на сите сезони да го преслушам саунтракот, страшно добри песни има.

Лично, една од поомилените ми е оваа ... Moжеа комотно да ја стават и во последната епизода да иде ...

They give you this,
but you pay for that
And once you're gone,
you can never come back
When you're out of the blue
and into the black.
Тhe king is gone, but not forgotten,
There's more to the picture
Than meets the eye.
Hey hey, my my.

Вака се осеќав откако ми заврши Prison Break, сцената со гробот на Мајкл, кога идеше, Lay it down slow ...
Знам дека сум изманипулиран, дека Џекс го доби она што го заслужи, али ипак, ми е криво.

Курт кажа у Afterword-от дека размислувале последната сцена да ја остават на маштата на гледачите, на некој начин да го остават епилогот отворен. Само да го прикажат Џекс како го здогледува камионот, и тука да заврши серијата.
Но, после ги погледнале и останатите сезони, и такво нешто би било одстапување од серијата, и затоа се решиле на таков крај.
Го прашаа Курт за жената, која е, што претставува во серијата, и не одговори, туку кажа дека сакал да остави некој свој signature move, ако така може да се каже, нешто свое, што само тој ке знае на што се однесува.

Ja прашаа Венди да каже по што ке ја памти серијата
- I was the last one to tap that ass, и покажува кон Чарли/Џекс :pos:

Фантастична серија, се навратив на сите сезони да го преслушам саунтракот, страшно добри песни има.

Лично, една од поомилените ми е оваа ... Moжеа комотно да ја стават и во последната епизода да иде ...

They give you this,
but you pay for that
And once you're gone,
you can never come back
When you're out of the blue
and into the black.
Тhe king is gone, but not forgotten,
There's more to the picture
Than meets the eye.
Hey hey, my my.

bratce oni rekoa bezdomnickata e smrtta!

bratce oni rekoa bezdomnickata e smrtta!

Koи они?

Koга Курт го прашаа директно, што претставува бездомничката. он рече:
- She can be whatever you want her to be.

Дај баш да видам каде тоа вика дека е смртта ...

По реален и фантастичен крај не можеше да се деси. Клеј требаше многу брзо да умре од кога се дознаја каков кретен е, ама за да га завлечат серијата испадна уштеподобро.
Секоја чест за серијата, не се малце 7 сезони и се одлични, само 2рата ми потрфли кога беа у Белфаст али се на се фантастично!!

9/10

Уште еднаш да го пофалам саундтракот , еден од најдобрите евер! Си најдов еден торент на кикес и до сега не сретнав една песна што не чини. Моментлен хит ми е последната песна за џекс Come Join the murder

Еј ај да прашам нешто тие што го изгледаа:
Кога беа тие ''домашните напади'' кога го претепаа на Ансер во куќата на Џема, е сега кога дадоа од долна камера еден од тепачите немаше нога т.е. имаше железна (шипка), аа од Френки и овај другио што ги прати Клеј не беа повредени, единствено детето на Неро неможепе да оде. Па кај логикава? Не ми беше многу важно но сега баш ми текна на тоа да видам шо мислите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom