Soccer Manager (Kajgana World)

• Креатор на темата Креатор на темата .:makedonec:.
  • Време на започнување Време на започнување
Определено време за трансфери има или може да се пазариме во тек на цела сезона ?

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

Didier DROGBA has moved to Real Madrid from Montreal Impact on a deal believed to be around 586,000.

:vozbud::vozbud::vozbud:

Didier DROGBA has moved to Real Madrid from Montreal Impact on a deal believed to be around 586,000.

:vozbud::vozbud::vozbud:
Чех swap за Роналдо [emoji14], го земаа Сити да го менаџираат а требаше да ми стигне Харт од таму и сеа тешко остварување на договорот xD

Чех swap за Роналдо [emoji14], го земаа Сити да го менаџираат а требаше да ми стигне Харт од таму и сеа тешко остварување на договорот xD

Пепе, Хесе, Касемиро?

Тешко ај да разгледам па ке те контактирам [emoji14]
P.S Edin Dzeko has completed his move to Arsenal from Roma AS :vozbud:
P.P.S. ништо од дилот пропаѓа се обезбедив со Годин во дефанзива од другиве и немам некоја потреба

Последно уредено:
Аплицирав за Рома, глеам доста има што играат па да се пробам, може да стане интересно :D

Кој клуб го имаш, може да се договориме ако имаш нешто интересно да понудиш :)
Со Арсенал сум, вчера ти го собрав Џеко btw :D
Кембел,Росицки,Артета моментално на продажба и мене ми ги собрале клучните играчи додека да се приклучам на играва xD
Разгледај па пиши може ке се договориме ако најдеш нешто ама освен тројцава тешко да продадам нешто друго

Абе педери враќајте играчите ако не ќе пристапам кон мерка да ве кажам на мајка ви.
Ај што ми ги украдовте Агуеро, Јаја, Силва, Брујне, Компани, Коларов и Забалета па сега и Волкер пред очи ми го здипливте. Со Бони, Исус Навас, Сања и Клиши сум во состав, не заебавајте вратете нешто. :D

За џабе толку нафта кога се нема играчи на пазар.

Абе педери враќајте играчите ако не ќе пристапам кон мерка да ве кажам на мајка ви.
Ај што ми ги украдовте Агуеро, Јаја, Силва, Брујне, Коларов и Забалета па сега и Волкер пред очи ми го здипливте. Со Бони, Исус Навас, Сања и Клиши сум во состав, не заебавајте вратете нешто. :D

За џабе толку нафта кога се нема играчи на пазар.
Ти ли си будалата што стегна 50м за Лапорт и 35 за Баркли бе? :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom