Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.917
иди кај играчите и од страна на името на играчот ќе видиш Tbid и ќе ја разгледашсо ти е понудата ?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
иди кај играчите и од страна на името на играчот ќе видиш Tbid и ќе ја разгледашсо ти е понудата ?
Цела сезона е отворена за трансфери.Определено време за трансфери има или може да се пазариме во тек на цела сезона ?
Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk
Чех swap за Роналдо [emoji14], го земаа Сити да го менаџираат а требаше да ми стигне Харт од таму и сеа тешко остварување на договорот xDDidier DROGBA has moved to Real Madrid from Montreal Impact on a deal believed to be around 586,000.
![]()
Пепе, Хесе, Касемиро?Чех swap за Роналдо [emoji14], го земаа Сити да го менаџираат а требаше да ми стигне Харт од таму и сеа тешко остварување на договорот xD
Што нудиш?[DOUBLEPOST=1452290324][/DOUBLEPOST]И за Сити стигна апликација. Растуривте денеска, браво.
![]()
Дај парички, не ми треба Фегули.Трампа за Фигули ?
-_- Само што пуштив понуда за Жервињо :|Аплицирав за Рома, глеам доста има што играат па да се пробам, може да стане интересно![]()
-_- Само што пуштив понуда за Жервињо :|
Со Арсенал сум, вчера ти го собрав Џеко btwКој клуб го имаш, може да се договориме ако имаш нешто интересно да понудиш![]()
Ти ли си будалата што стегна 50м за Лапорт и 35 за Баркли бе?Абе педери враќајте играчите ако не ќе пристапам кон мерка да ве кажам на мајка ви.
Ај што ми ги украдовте Агуеро, Јаја, Силва, Брујне, Коларов и Забалета па сега и Волкер пред очи ми го здипливте. Со Бони, Исус Навас, Сања и Клиши сум во состав, не заебавајте вратете нешто.
За џабе толку нафта кога се нема играчи на пазар.