Soccer Manager (Kajgana World)

• Креатор на темата Креатор на темата .:makedonec:.
  • Време на започнување Време на започнување
Ако го убедите @Сладоледџија да ми го даде Погба, може да преговараме. Иначе ништо :toe:
абе џабе зборите, Погба, Дибала и сите првотимци не се на продажба ни по една цена.. А за другите ќе размислам...

абе џабе зборите, Погба, Дибала и сите првотимци не се на продажба ни по една цена.. А за другите ќе размислам...
Па 2-3 играчи што ќе ти бидат првотимци ќе ти дадам бе :D

Ова значи дека ако стигне вистинска понуда сите првотимци може да бидат продадени :icon_lol:
Да ви преведам што значи ова кај нас жабарите :Д

Па 2-3 играчи што ќе ти бидат првотимци ќе ти дадам бе :D
нц, нема шанси... Ќе ги фурам до пензионирање :D[DOUBLEPOST=1452280927][/DOUBLEPOST]кој игра со Дортмунд ? Дај нека иде нека види што убава понуда му имам пратено :D

Последно уредено:
нц, нема шанси... Ќе ги фурам до пензионирање :D[DOUBLEPOST=1452280927][/DOUBLEPOST]кој игра со Дортмунд ? Дај нека иде нека види што убава понуда му имам пратено :D
Кој и да е ми го спопика, имав планови за шопинг во Дортмунд ама слабо сеа ...

Ме ставаш на мисла да ти го земам па партали да праи а Озил да ти се повреди ке плачеш после :P
50че и твој е. :D

Ми го крадеш Дракслер, иначе ќе ти го дадев за 40. xD

Мучас .. мислев 20че да ти дадам доста ти е и онака ти е на трансфер листа :P
Неможеш под 30 и нешто мислам. Мора да биде барем еднаков на вредноста што му е ставена од играта. :D

Неможеш под 30 и нешто мислам. Мора да биде барем еднаков на вредноста што му е ставена од играта. :D
Да видов сеа 31М .. се мислам сеа 10М а биле а не биле шеициве од Емирати ке пуштат некое буре нафта плус .. ама ке почекам до утре да видам што како со финансииве ако не го дрпне некој у меѓувреме :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom