Soccer Manager (Kajgana World)

• Креатор на темата Креатор на темата .:makedonec:.
  • Време на започнување Време на започнување
И да сакам да ти го вратам Агуеро, што да се разбереме не сакам, не може пошо е transfer banned и треба одреден период да помине за играчот да може пак да праи трансфер.

Така да барајте тоа шо е останато или прајте некој младински проект.

Овој манчестерецов и младинците ви ги собира, запцујте го и ќе ги остаи.

А трансфериве до кога ќе се прават, или цело време може да се купуваат играчи ? Има трансфер-рок такво нешто или ?

Кажете некој напаѓач, Џеко ми го собраа, све друго сте испокупиле :D Да не продава некој напаѓач ?

Ти ли си будалата што стегна 50м за Лапорт и 35 за Баркли бе? :D
Па морав да лупнам највисока сума, фалеше и тоа да го соберете. Море и требаше и за Волкер да лупнам кеш, вака останав со Клиши и Сања на бекови.

Паре не су проблем, сте ми направиле 325мил кога влегов.

Шо собрав, еве и мене во Јунајтед очајно ми треба АМ измена, неможам да најдам никаде...па ќе го враќам Чичарито, a Maрсијал ќе биде за поназад. :D Ај во форма е грашокот, може и да му рипне рејтинг, па да испадне добар потег. :D[DOUBLEPOST=1452429004][/DOUBLEPOST]
Кажете некој напаѓач, Џеко ми го собраа, све друго сте испокупиле :D Да не продава некој напаѓач ?
Џејмс Вилсон да не го сакаш? :D

Може и Сандро Размирез од Барса. :icon_mrgr:

Шо собрав, еве и мене во Јунајтед очајно ми треба АМ измена, неможам да најдам никаде...па ќе го враќам Чичарито, a Maрсијал ќе биде за поназад. :D Ај во форма е грашокот, може и да му рипне рејтинг, па да испадне добар потег. :D
Насри го имам. 91 има, бонбонче. Иначе ти стигна понуда за Мата, јес да е дрво ама најдобар ќе ми е во состав.

По кратки консултации со менаџерот на Ливерпул може да праќате понуди за БентеЌе, ќе бидат разгледани и најверојатно прифатени.

Исто и за РИБЕРИ ПОБОГУ!

Насри го имам. 91 има, бонбонче. Иначе ти стигна понуда за Мата, јес да е дрво ама најдобар ќе ми е во состав.
Може ли Мангала + 40м? Овој Фернандо нема играно ич сезонава, продај си го ќе извадиш 12м од него, а тука според понудата твоја ти го "оставам" за 9. Ако ме сфаќаш, 3 милиони си ќар. :D

Кој беше во Атлетико? Koлку бараш за Саул братче? :D

Па морав да лупнам највисока сума, фалеше и тоа да го соберете. Море и требаше и за Волкер да лупнам кеш, вака останав со Клиши и Сања на бекови.

Паре не су проблем, сте ми направиле 325мил кога влегов.
mn slaba odbrana imas.. aj sto te pobediv 0-2 ali milijarda sansi sum ti napravil...

Едер го продавам за 4.8м. 87 рејтинг
Купете си го, нема да зажалите. Дечкото е, брееее...

Инаку ми стигнаа засилувањата.

E.DIER
W.SNEIJDER
F.GHOULAM
S.COLEMAN
Y.BRAHIMI
D.PAYET
O.IGHALO
M.NOLITO
F.VÁZQUEZ

Kajgana Shop

Back