Soccer Manager (Kajgana World)

• Креатор на темата Креатор на темата .:makedonec:.
  • Време на започнување Време на започнување
Сака некој пријателска утре?
Некој што игра напаѓачки ми треба за да тестирам дефанзивна тактика.

Голема забава ќе паѓа ако има константно 15 менаџери барем и се изгураат неколку сезони на пример.

Апел од мене и МанчестерШампиони(давно је то било) да не бегате после пар порази у низа пошо ќе дојдат и подобри времиња.

Зенит сфе да ви ебам уште еднаш!

п.с За Лапорт се тепате ко за Меси :pos::pos: Двеста откажани понуди и праќани нови подобрени!

п.с За Лапорт се тепате ко за Меси :pos::pos: Двеста откажани понуди и праќани нови подобрени!
50 милиони стегна баткава што ги превзема Сити. :D

А убаво ќе биде да се јави на темава, чисто да знаеме кој е.

Среќа има ради Де Брујн,Силва,Агуеро што му ги купивме иначе најглуп потег евер.

Абе кој го зема Сити бе .. :| Можеше да почекаш до утре да си го земев Харт .. Што баксуз ме запука, првин Дортмунд сеа Манчестер Сити ништо од шопингот викендов.

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

И Зенит е пополнет од @Mad_Coko :D

Останаа Рома, Бенфика и Волфсбург од Дивизија 1. @DaniBMW направив да не ми се мешаат од играта во лигата. :D[DOUBLEPOST=1452294700][/DOUBLEPOST]
Абе кој го зема Сити бе .. :| Можеше да почекаш до утре да си го земев Харт .. Што баксуз ме запука, првин Дортмунд сеа Манчестер Сити ништо од шопингот викендов.

Абе пак ќе молиш ти за Мата, ама ајде. :D

не бре, само ројс го сакам... Дај бе нека каже кој го има Дортмунд...

нц, нема шанси... Ќе ги фурам до пензионирање :D[DOUBLEPOST=1452280927][/DOUBLEPOST]кој игра со Дортмунд ? Дај нека иде нека види што убава понуда му имам пратено :D

со ти е понудата ?

И Зенит е пополнет од @Mad_Coko :D

Останаа Рома, Бенфика и Волфсбург од Дивизија 1. @DaniBMW направив да не ми се мешаат од играта во лигата. :D[DOUBLEPOST=1452294700][/DOUBLEPOST]
Абе пак ќе молиш ти за Мата, ама ајде. :D
Ај бе дај го ке го земам хаххаха шо пари бараш ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom