Може да ти позајмам нешто кога ќе завршам со Шилдот. (за две и кусур недели)Дајте бе некои млади играчи да напраам нешо интересно со Валенсија.
Каква позајмица бе, само продажба.Може да ти позајмам нешто кога ќе завршам со Шилдот. (за две и кусур недели)
Дај му го, напредна веќе, за кур ми е.Ќе ти го дадев, ама Али е таксан за во Зенит. Дел од трансферот на Ибрахимовиќ.
Е арно де, ќе испереме пари што се секираш.Дај му го, напредна веќе, за кур ми е.
Хаха, јас си ги префрлив Белерин, Марсијал и Караско... ниеден не ми е прв тим. А коа ќе видиш од Јунајтед и на сите вас ви иам префрлено бар 2-3 играчи со сите распродажби што ги правев.Јако ќе биде кога на крај на сезоната најверојатно еден од Клипче или другиов ќе се фали како освоил титула, а уствари од вторите профили си префрлија играчи.
Марсијал ти ја донесе победата против мене. Невалидни три бода.Хаха, јас си ги префрлив Белерин, Марсијал и Караско... ниеден не ми е прв тим. А коа ќе видиш од Јунајтед и на сите вас ви иам префрлено бар 2-3 играчи со сите распродажби што ги правев.