Soccer Manager (Kajgana World)

• Креатор на темата Креатор на темата .:makedonec:.
  • Време на започнување Време на започнување
Јунајтед никој не го шибат а?
Морам да го чистам ѓубрето од клубот а асален играч ретко наоѓам, топ играч немат ич.
Џабе имам 500 милиони.

Дајте го Милан барем:D

Е Пјаниќ од каде е? :D

Да ти го дадам Бускетс за Погба и Саул (кога ќе му истече банот) :D

Само БускеЦ за Погба и Саул?
Јунајтед никој не го шибат а?
Морам да го чистам ѓубрето од клубот а асален играч ретко наоѓам, топ играч немат ич.
Џабе имам 500 милиони.

Дајте го Милан барем:D

So koj klub si?

Хазард уште не ми е озбилен играч искрено. Кој гарантира оти наредна сезона нема пак да му текне да си го лани на терен оти не му го погодиле гравот од кујната на Челзи? :)

Шо ќе ми се Керик, Саул, Одегард и Ковачиќ (кој кај и да е ќе рипне lvl 5 на незадоволство и ќе прати трансфер барање) од кои реално не добивам ништо за тимот, а менувам 99 за 95? :) Ако сакаш фер размена ти пратив веќе Меси-Роналдо, со тоа што имаш можност ти да си бираш еден од овие куп играчите пошто Роналдо е во појака форма на играва моментално. :))

И гледајте го Draft Day, буквално исти сме тука на темава. :D
(y) за филмчето :D

А кој ви гарантира дека у факинг септември уште ќе ја играте играва?

Стварно бе не ми сте јасни со овие долгорочни размислувања небаре вистински сезони играме...до Септември ќе одиграме 20 сезони..до тогаш и формации и све ќе смените можда...никој не ви гарантира и дека Меси нема да падне у депресија, и после купеното куче и фарбаната коса неговите втори тинејџерски години нема да му донесат сечење на вени?

...никој не ви гарантирал....демек на секои 2 недели има апдејт играва а не еднаш на 5 месеци...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom