Soccer Manager (Kajgana World)

• Креатор на темата .:makedonec:.
  • Време на започнување
Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Бидна.

Дај сеа Меси :D
Сеа ко шо кажав, Ромањоли и Донарума по секоја цена да останат во Милан и со среќа, неам остаено којзнае какви играчи ама мислам се пристојни, поготово нападот.

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Сеа ко шо кажав, Ромањоли и Донарума по секоја цена да останат во Милан и со среќа, неам остаено којзнае какви играчи ама мислам се пристојни, поготово нападот.
Јас како "италијанец" знам што вредит, Донарума само во Јуве можам да го пуштам, а Милан ќе го правам италијански, посебно одбраната.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.363
Со трансфериве сте ко Италијанска лига бе...не може ниеден нормален трансфер играч за пари..мора трампа...2 за 1...3 за 1...75% трансфер...дел од иден трансфер.... кур се клати у ладна вода...

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.757
Поени од реакции
43.945
Со трансфериве сте ко Италијанска лига бе...не може ниеден нормален трансфер играч за пари..мора трампа...2 за 1...3 за 1...75% трансфер...дел од иден трансфер.... кур се клати у ладна вода...
Тоа е ради тоа што имаме еден куп пари и стварно е глупо од таа страна. :)

Член од
4 ноември 2016
Мислења
2.375
Поени од реакции
1.930
Mi vika neshto Game World need to be open ko kje manam apply[DOUBLEPOST=1483826941][/DOUBLEPOST]The Game World must be open before you offer clubs out.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.757
Поени од реакции
43.945
Mi vika neshto Game World need to be open ko kje manam apply[DOUBLEPOST=1483826941][/DOUBLEPOST]The Game World must be open before you offer clubs out.
Стискаш по грешка нешто излеа.. Пробај пак :))

т.е. Прво треба да дадеш отказ во Севиља, па да аплицираш на ново. Ама дава една промена на тим мислам во 30 дена, така да ако влегуваш сеа во Јунајтед таму си наредните месец дена :D

Kajgana Shop

На врв Bottom