Soccer Manager (Kajgana World)

• Креатор на темата Креатор на темата .:makedonec:.
  • Време на започнување Време на започнување
Бидна.

Дај сеа Меси :D

Сеа ко шо кажав, Ромањоли и Донарума по секоја цена да останат во Милан и со среќа, неам остаено којзнае какви играчи ама мислам се пристојни, поготово нападот.

Сеа ко шо кажав, Ромањоли и Донарума по секоја цена да останат во Милан и со среќа, неам остаено којзнае какви играчи ама мислам се пристојни, поготово нападот.
Јас како "италијанец" знам што вредит, Донарума само во Јуве можам да го пуштам, а Милан ќе го правам италијански, посебно одбраната.

Со трансфериве сте ко Италијанска лига бе...не може ниеден нормален трансфер играч за пари..мора трампа...2 за 1...3 за 1...75% трансфер...дел од иден трансфер.... кур се клати у ладна вода...

Со трансфериве сте ко Италијанска лига бе...не може ниеден нормален трансфер играч за пари..мора трампа...2 за 1...3 за 1...75% трансфер...дел од иден трансфер.... кур се клати у ладна вода...
Тоа е ради тоа што имаме еден куп пари и стварно е глупо од таа страна. :)

Mi vika neshto Game World need to be open ko kje manam apply[DOUBLEPOST=1483826941][/DOUBLEPOST]The Game World must be open before you offer clubs out.

Mi vika neshto Game World need to be open ko kje manam apply[DOUBLEPOST=1483826941][/DOUBLEPOST]The Game World must be open before you offer clubs out.
Стискаш по грешка нешто излеа.. Пробај пак :))

т.е. Прво треба да дадеш отказ во Севиља, па да аплицираш на ново. Ама дава една промена на тим мислам во 30 дена, така да ако влегуваш сеа во Јунајтед таму си наредните месец дена :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom