Soccer Manager (Kajgana World)

• Креатор на темата Креатор на темата .:makedonec:.
  • Време на започнување Време на започнување
Дајте бе некои млади играчи да напраам нешо интересно со Валенсија.

Дајте бе некои млади играчи да напраам нешо интересно со Валенсија.
Може да ти позајмам нешто кога ќе завршам со Шилдот. (за две и кусур недели) :D

dt4xpt

Кој стратег сум значи, ги пуштам Пјаниќ и Марсијал во 75та, во 76та првиот асистира за вториот и го решаваат мечот.

Толку од серијата. :( @VardarVoSrceto

Во 88 минута при резултат 1-1 ми се кочи играта и ја рестартирам. Пуштам да видам резултат 2-3 сум изгубил :popce:
Мафија!

Јако ќе биде кога на крај на сезоната најверојатно еден од Клипче или другиов ќе се фали како освоил титула, а уствари од вторите профили си префрлија играчи.

:cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:

Пак да не сакаш да ги распродадам играчите?

:icon_lol:

Секоја сезона на почеток најавуваш битка за титула и на крај почињаш да замараш со вакви работи.

Јако ќе биде кога на крај на сезоната најверојатно еден од Клипче или другиов ќе се фали како освоил титула, а уствари од вторите профили си префрлија играчи.

:cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:
Хаха, јас си ги префрлив Белерин, Марсијал и Караско... ниеден не ми е прв тим. А коа ќе видиш од Јунајтед и на сите вас ви иам префрлено бар 2-3 играчи со сите распродажби што ги правев.

Не се жалам бе, само ми текна на тоа и стварно ќе биде епик момент :D

Јас секако освојувам сезонава затоа што и да бидете пред мене, невалидни ќе ви се позициите :X3:

Хаха, јас си ги префрлив Белерин, Марсијал и Караско... ниеден не ми е прв тим. А коа ќе видиш од Јунајтед и на сите вас ви иам префрлено бар 2-3 играчи со сите распродажби што ги правев.
Марсијал ти ја донесе победата против мене. Невалидни три бода.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom