Soccer Manager (Kajgana World)

• Креатор на темата .:makedonec:.
  • Време на започнување

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.720
Многу битно ќе беше да го добијам мечов, ама искрено очекував кикс. Иам и гостување во Ливерпул за 2 кола, па дома со Свонси и гостување на Челзи. После тоа само Рома ми е заебана последните 7-8 кола, ама мнооогу е битно до тогаш да не отиде Клипот на повеќе од 2 меча разлика оти неам шанса за титула. Но мислам дека бар 9 поени ќе стане разликата и ќе отиде се од рака.
До кај си со 16 од 18?

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.757
Поени од реакции
43.945
До кај си со 16 од 18?
Двата кикса паднаа веќе, треба се до крај да совладам. :D Ме поеба Зоки, сеа очекувам некаде уште 2 кикса до крај.

Ако си озбилен за Меси и Бускетс за Хазард, Погба и Саул прифаќам. Без разлика што Хазард нема дадено гол веќе месец дена. xD

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.720
Двата кикса паднаа веќе, треба се до крај да совладам. :D Ме поеба Зоки, сеа очекувам некаде уште 2 кикса до крај.

Ако си озбилен за Меси и Бускетс за Хазард, Погба и Саул прифаќам. Без разлика што Хазард нема дадено гол веќе месец дена. xD
Па не бев баш, ама тргни го Саул и имаме договор. Со тоа што Хазард - Меси ќе биде првиот трансфер.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.757
Поени од реакции
43.945
На праг да си ја напраиш најглупата зделка на играва.
Ми нуди 95 и 93 за 99 к 95 и ќе ја направи најглупата здрелка на играта. :D Нека е жив и здрав со таква понуда. xD

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Ми нуди 95 и 93 за 99 к 95 и ќе ја направи најглупата здрелка на играта. :D Нека е жив и здрав со таква понуда. xD
Да не е погодна зделката за тебе нема да форсираш толку за неа, според мене Хазард и Погба не треба толку лесно да ги дава Донеф зашо поеќе потенцијал има така.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.757
Поени од реакции
43.945
Да не е погодна зделката за тебе нема да форсираш толку за неа, според мене Хазард и Погба не треба толку лесно да ги дава Донеф зашо поеќе потенцијал има така.
Бускетс ми е повеќе од што сакам да сменам нешто. Би го сменил за било кој играч 94/95 што игра ЦМ и АМ и бар малку ми прави ќејф ко играч. Па дури и за 93ка ко Погба, наше дете. :D

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Погба за брзо ќе бидит 95.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.757
Поени од реакции
43.945
Погба за брзо ќе бидит 95.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Нема шанса. :D На крај на оваа сезона многу тешко да се качи, здравје на крај на наредна може да стигне до 95, ама ако почне да растура од сеа наредните година ипол. :)

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.720
Нема шанса. :D На крај на оваа сезона многу тешко да се качи, здравје на крај на наредна може да стигне до 95, ама ако почне да растура од сеа наредните година ипол. :)
Да заклучиме, Хазард и Погба можат да одат само нагоре во иднина, а Бускетс и Меси само надоле.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.547
Поени од реакции
59.232
Дa зaклучиме. Акo јa oдбиеш пoнудaвa Реaл мoже дa oди сaмo нaгoре, a Бaрсa сaмo нaдoле.

Kajgana Shop

На врв Bottom