Soccer Manager (Kajgana Europa League)

Колку да е буџетот? (мил)

• Вкупно гласачи
    38
  • Гласањето е завршено на .

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.379
Поени од реакции
12.812
1/4 финале од другиот куп. :D

Стварно не ни текна за Бока, а сега ми дадовте идеја и за Копа Либертадорес лига, ама понатака. :)
Јас дадов идеја за Кајгана Чемпионшип, со тимови од втор ранг.

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Член од
16 мај 2010
Мислења
6.353
Поени од реакции
5.735
Абе заебите идејата за уште една лига во лето може сеа семестри се спасуваат вас ви текнало уште една лига да правите xD

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.379
Поени од реакции
12.812
Абе заебите идејата за уште една лига во лето може сеа семестри се спасуваат вас ви текнало уште една лига да правите xD

Ќути брат, со воа трансфериве живци искинав.....

Член од
15 јануари 2015
Мислења
203
Поени од реакции
176
За Чемпионшип и мал буџет сум + секогаш. И не мора да биде само Чемпионшип па да игра некој со Ротерам, може да има и од другите втори дивизии.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
ТРАНСФЕР СТОРИЈА: ДИНАМО КИЕВ!

Спортскиот журнал "Спортски журнал" денеска има интервју со менаџерот на Динамо Киев, кој што ќе ни каже нешто повеќе за неговите трансфери.

-За почеток, добар ден, и дали можете да ни кажете нешто повеќе за вашите трансфери овој период?

-А бе ај не ме јебете тука не глумите магазини нешо земете скриншат видете си сами и не ме тролајте ај..

-Ви Благодариме за исцрното интервју.

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.353
Поени од реакции
5.735
Чекајте малце другари, ние уште ваа лига ја немаме почнато ко шо треба.:D
На некрстен Петко капа му скроивме ај еднаш при креирање на иваа лига а онаа не ја завршивме па сеа уште еднаш капа да му правиме со Чемпионшип

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Дај 10м за Нианг и така немаш напаѓач.
немам кеш ако сакаш на позајамица со право на откуп :backa:[DOUBLEPOST=1457475976][/DOUBLEPOST]
Brao sladoled, lupna pari na trojca igraci i sea ke ti dava golovi De Gea :D XD
3 текми имам клин шит... Нека продужи така, а за у нападот некој ќе даде на среќа :D

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.353
Поени од реакции
5.735

Уште една победа во трансфер дуелите .. :cool:
Тука завршува кругот на донесување на играчи во Шахтјор потпишани се 10 играчи со приближно 100М, не сме најсилниот тим но ке задаваме маки на другите целта е средина на табела се повеќе од тоа е успех.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.620
Поени од реакции
59.432

Уште една победа во трансфер дуелите .. :cool:
Тука завршува кругот на донесување на играчи во Шахтјор потпишани се 10 играчи со приближно 100М, не сме најсилниот тим но ке задаваме маки на другите целта е средина на табела се повеќе од тоа е успех.
И двете ми беa swap пoнуди.

Зaвршив јaс сo купувaњетo и без скршен денaр прoбувaв некoјa зaменa дa нaпрaвaм :D Три пoнуди, сите ги oдбијa :D

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.353
Поени од реакции
5.735
И двете ми беa swap пoнуди.

Зaвршив јaс сo купувaњетo и без скршен денaр прoбувaв некoјa зaменa дa нaпрaвaм :D Три пoнуди, сите ги oдбијa :D
Кешарица само бато :P Шала на страна во стартот ми собраа неколку играчи пред нос за смешни суми од неколку стотини иљади .. ова ваљда универзумот ми враќа на добар начин :P

Kajgana Shop

На врв Bottom