Soccer Manager (Kajgana Europa League)

Колку да е буџетот? (мил)

• Вкупно гласачи
    38
  • Гласањето е завршено на .

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.634
Поени од реакции
59.482
R.BLAIR - 60к
O.DAVIES - 100к
J.VICKERS - 120к
A.SAMUEL - 120к
J.DEMETRIOU - 120к
C.ROBERTS - 240к
A.BRAY - 240к
D.ALFEI - 280к
L.SHEPHARD - 300к
K.GORRÉ - 300к
J.SHEEHAN - 320к
L.LUCAS - 320к
R.HEDGES - 320к
O.MCBURNIE - 600к
B.BIA-BI - 600к
A.KING - 700к
S.KINGSLEY - 800к
M.GRIMES - 800к

Пожурите. Још мало па нестало. Данас у вашем граду сутра у Београду

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.761
Поени од реакции
52.733
МАТА И РАМИРЕС СЕ НАЈНОВИТЕ ЗАСИЛУВАЊА НА ДОНЕВ

Екс фудбалерите на Челзи ги комплетираа своите трансфери во Њукасл и по потпишувањето на договорите излегоа на прес конференција заедно со менаџерот Донев. Мата е најскапото засилување за клубот под новиот менаџер. Тројцата дадоа свои изјави:

Рамирес: „По краткиот престој во Кина каде што отидов само за да ја пробам храната, решив дека е време да се вратам во Европа. Имав две понуди, но не можев да одбијам да играм за Донев, а секако плус беше и тоа што веќе имам играно со доста од играчите кои веќе се во клубот, а сега заедно со мене се придружи и Мата. Едвај чекам да заиграм за мојот нов клуб.“

Мата: „Пресреќен сум за мојот трансфер. Кога мојот агент ми кажа дека има понуда од Њукасл, и ми даде да разговарам со менаџерот Донев, се беше готово за неколку минути. Неговиот план за развојот на клубот е одличен и сигурен сум дека ќе донесе успех. Тука им се придружуваме заедно со Рамирес на нашите пријатели Чех, Тери, Лампард и Дрогба со кои ја освоивме онаа незаборавна титула во ЛШ, па убеден сум дека и со Њукасл ќе успееме да освојуваме трофеи и да донесеме радост за нашите фанови.“

Донев: „Мора да признаам, Мата беше мојот најпосакуван трансфер. Планот беше да се комплетира вчера, но поради одредени компликации мораше да почекаме дополнителни 24 часа. Пресреќен сум што конечно е официјално. Го следам Мата веќе неколку години и знам дека заедно со Коста ќе бидат главните ѕвезди во тимот. Рамирес се придружува на веќе силната средина, и покрај Туре и Сисоко мислам дека ќе се снајде одлично. Тој е играч кој може многу да ни помогне и во напад и во одбрана, а сите знаеме дека е неуморлив и трча постојано за време на целиот натпревар. Пресреќен сум со мојот тим, останува да донесеме уште 2-3 играчи и со тоа да бидеме комплетни и спремни за почетокот на сезоната.“

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028