Soccer Manager (Kajgana Europa League)

Колку да е буџетот? (мил)

• Вкупно гласачи
    38
  • Гласањето е завршено на .

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.403
Поени од реакции
26.393
Aubameyang i Bacca kompletirani. Vo slednite 24 casa po medicinskiot pregled i Florenzi ke potpise za Menhengladbah. Toa e toa za tie 100 mil.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.381
Поени од реакции
12.812
Чим почнавме да се фалиме со новите играчи, Робен - Тевез - Рибери Not bad, eh.
Средината и одбранта не се важни.:cool:

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.634
Поени од реакции
59.482
Чим почнавме да се фалиме со новите играчи, Робен - Тевез - Рибери Not bad, eh.
Средината и одбранта не се важни.:cool:
Што бараш ти со Бока во Лига Европа? :cautious:

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.359
Поени од реакции
5.743
Се игра 1/2 од купот во Kajgana World!

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.381
Поени од реакции
12.812
Еј дa бе.
Амa @ManUtdChampions ми јa дaде листaтa нa тимoви.
Мoре Чемпиoнс, кaј ти беше пaметoт бе?
Јас му реков Бока да ми ги даде, ама многу се поебав, не им ја проверив поставата дека им е крш.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.792
Поени од реакции
44.074
Се игра 1/2 од купот во Kajgana World!

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk
1/4 финале од другиот куп. :D

Стварно не ни текна за Бока, а сега ми дадовте идеја и за Копа Либертадорес лига, ама понатака. :)

Член од
21 април 2014
Мислења
72
Поени од реакции
23
Денеска пристигна балканското дуо во Лестер Модрич и Пјанич.Модрич досега е најскапото засилување кое е донесено во Лестер од страна на менаџерот Роберт.
На пресот тие изјавиа:

Модрич:Пресреќен сум за овој трансфер кога слушнав дека имам понуда од Лестер без двоумење ја прифатив.Договорот го потпишав за помалку од 5 минути.Убеден сум дека ке освоиме многу трофеи и дека фановите ке бидат задоволни.

Пјанич:Сонував да заиграм за Лестер клубот кој има премногу лојалност и верни фанови.Во новиот клуб ке помагам да освоиме трофеи и да имаме успеси.

Менаџерот на Лестер даде кратка изјава:

Робертчето:За овие трансфери сонував пред да почне сезоната ке донесам уште 2-3 фудбалери но тие ке бидат во задната четворка еден стопер и еден десен бек веќе имаме испратено понуда за еден играч но ке мора да донесеме уште еден од задната линија.Се гледаме по вечерашната утакмица против Ајакс.

Attachments

Член од
16 јули 2013
Мислења
3.880
Поени од реакции
4.409
Денеска пристигна балканското дуо во Лестер Модрич и Пјанич.Модрич досега е најскапото засилување кое е донесено во Лестер од страна на менаџерот Роберт.
На пресот тие изјавиа:

Модрич:Пресреќен сум за овој трансфер кога слушнав дека имам понуда од Лестер без двоумење ја прифатив.Договорот го потпишав за помалку од 5 минути.Убеден сум дека ке освоиме многу трофеи и дека фановите ке бидат задоволни.

Пјанич:Сонував да заиграм за Лестер клубот кој има премногу лојалност и верни фанови.Во новиот клуб ке помагам да освоиме трофеи и да имаме успеси.

Менаџерот на Лестер даде кратка изјава:

Робертчето:За овие трансфери сонував пред да почне сезоната ке донесам уште 2-3 фудбалери но тие ке бидат во задната четворка еден стопер и еден десен бек веќе имаме испратено понуда за еден играч но ке мора да донесеме уште еден од задната линија.Се гледаме по вечерашната утакмица против Ајакс.
Не те спасуваат овие двајца од Сон,Милик,Еременко и Переира :D

Kajgana Shop

На врв Bottom