Soccer Manager (Kajgana Europa League)

Колку да е буџетот? (мил)

• Вкупно гласачи
    38
  • Гласањето е завршено на .
Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Клипче турчине напуши се курчине. Ова ти е за мархез, ептен ми беше мило што те сјебав :pusigo:
Кур да ми јадеш, со новите пресметки и кроење на буџетот таман иам пари за трансферот :Д

Сисај:Д

Праќајте понуди за Робен, нит ќе му падне рејтинг нит игра слабо, гром статистика вади:Д

ГРМЕХЕХЕХЕ

Член од
7 август 2011
Мислења
4.972
Поени од реакции
15.253
Кур да ми јадеш, со новите пресметки и кроење на буџетот таман иам пари за трансферот :Д

Сисај:Д

Праќајте понуди за Робен, нит ќе му падне рејтинг нит игра слабо, гром статистика вади:Д

ГРМЕХЕХЕХЕ
Клипче Ставревски

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.377
Поени од реакции
12.804
И јас имам за Робен .!.

Член од
7 август 2011
Мислења
4.972
Поени од реакции
15.253
Секако дека робен ќе сака да оди кај најдобриот менаџер во светот (и тоа убедливо со 15 бода пред вториот), а не кај вас гоце седловско менаџери.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Posle 5 kola primiv gol no povtorno neporazen..
Послатко е со 1-0 :P Иначе пази брат, 2 место сум имам скор 2 дадени 0 примени хахахаха

49' - It's saved by DE GEA.
57' - DE GEA makes the save.
65' - DE GEA saves with his body.
70' - VERRATTI gets in an attempt on goal.
GOAL!! - The ball flies in.

Не се исплати 40 милки за голман нееееееееееееееее.... Каде се тие што ми збореа како тоа сум фрлал многу пари за голман @Дињата на Анчо и за Верати 50 милки што сум дал?[DOUBLEPOST=1458853915][/DOUBLEPOST]
Ма и меси да ти играше пак компирче ќе имав на крај на натпреварот :D
Дечко, јас гол немам примено од кога го купив Де геа за 40 милки..
Повторно компирче, си гасам со клин шитовиве :roker:

@ManUtdChampions што те нема бе? :ROFLMAO:

Зенит - ПСВ 1-0 :kafence:

П.с по кој знае кој пат клин шит.. Де Геа, има разлика![DOUBLEPOST=1458291996][/DOUBLEPOST]Кај се тие бе што ми кењаа како 40 милки сум давал за голман???
0-0 klin shit De gea numero uno

ГРМЕХЕХЕХЕХХЕХЕХХЕ ДЕ ГЕА НУМЕРО УНО

Член од
7 август 2011
Мислења
4.972
Поени од реакции
15.253
Сладоледџија класика први пет кола доминира и после паѓа ко малезиски авион. Во двете лиги исто се курчеше и истото му се случи.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.380
Поени од реакции
28.531
Кога сум рекол дека Муса е дрво жити се ? Јас го сакав него оти наредна сезона има шанси да оди во Лестер па ќе газат со Варди во напад и ќе му се крене доста рејтингот, плус ти нудев само трампа што се тука некаде со вредност а не да ми доплаќаш 5-6 милиона за Фалкао..

Од Април наваму само од Фенербахче и Бенфика имам порази што влегоа директно а сезонава 2 од тебе, имаш среќа кога играш против мене :icon_lol:
Па не реков ја дека ти си ми барал 5 миљона, него ти ме праеше будала кога ти барав. А споредбата на Муса со Фалкао ти е иста како со дрво да го споредуваш па од таму ја направив споредбата. Иначе знам дека многу си јак и мн газиш и знам дека и догодина пак ке играме зашто за баражов да го поминам ке ми треба прво мнооооооооооооооооооогу среќа.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Последно уредено:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Баумгартлингер не знам зашто али мислев дека може и како дефанзивец да игра..али си викам ај нема везе..фри трансфер, сеа ќе игра за Леверкузен ќе скокне у оценка........(во декември може ама ај...) го зимам..го ставам у рандом последно коло у одбрана..пошто што да не...и лагано у деби добива два жолти т.е. црвен :cuc::tvg:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.782
Поени од реакции
44.021
ДОБРО БЕ ОТИ МОРАШЕ ДА ГО СПОМЕШ РОБЕН? :(

Член од
12 јануари 2015
Мислења
2.474
Поени од реакции
4.628
Да не го сака некој давид силва за 45 м?

Kajgana Shop

На врв Bottom