- Член од
- 7 август 2011
- Мислења
- 4.972
- Поени од реакции
- 15.254
Можда со негови лажни профили си напраил свет за да освои светско и да се курчи.Играл брзи прсти кога се отварал ворлдот, цел ден чекал да се отоври.![]()
Можда со негови лажни профили си напраил свет за да освои светско и да се курчи.Играл брзи прсти кога се отварал ворлдот, цел ден чекал да се отоври.![]()
СП е во меѓусезона, токмак еден.Играл брзи прсти кога се отварал ворлдот, цел ден чекал да се отоври.![]()
Zvonko je malo nervozan.СП е во меѓусезона, токмак еден.
Тај мали је опасан хахахаZvonko je malo nervozan.![]()
Ако ви е на сите што лупавте по 30-40 милиони за еден играч сеа ке ви се удира од глава
За воља на вистината и со Тотенхем те исфрлив во купот во Кајгана Ворлд и тука со Фенербахче![]()
Дa не се вреѓaме! ти си плaстичен пa никoму ништo...Не знам зошто до сега не сум помислил дека некој со Хулахопки во јузернејм е женско али ете...научив денес дека Фросе не е единствено женско на форумов.
Ваљда дека мислев дека никој од женскиот род не е толку глуп за Ливерпул да навива ама..ете[DOUBLEPOST=1458680882][/DOUBLEPOST]
Значи тебе ќе треба да те елиминирам а?![]()
Дечко, јас гол немам примено од кога го купив Де геа за 40 милки..Ако ви е на сите што лупавте по 30-40 милиони за еден играч сеа ке ви се удира од глава
За воља на вистината и со Тотенхем те исфрлив во купот во Кајгана Ворлд и тука со Фенербахче![]()
Опуштено, ќе примиш следнава што иде.Дечко, јас гол немам примено од кога го купив Де геа за 40 милки..
Тебе ти се посреќи само не знам до кога ке е така, кога тогаш ке мора да го смениш и некој друг да ти стартува и ке јадеш торпедаДечко, јас гол немам примено од кога го купив Де геа за 40 милки..
те држам во цитат...Опуштено, ќе примиш следнава што иде.![]()
Пaднa нa прегледи, a?Пробвит некој да ми го земит Џеко , ама тешко дека ќе успее![]()
Привиот пат да . вториов ќе го потплатам докторот и ќе помине.Пaднa нa прегледи, a?![]()
Хахахах местенки од турците самоГалатасарај и на играва обавезно прави некој прелаз.![]()