Mad_Coko
blow me!
- Член од
- 21 август 2010
- Мислења
- 7.377
- Поени од реакции
- 12.804
muhahaha......Muhahahaha........MUHAHAHAhahaСезоната на Бемфика во бројки
4 - број на погодоци примени на еден натпревар![]()
![](http://robertkaplinsky.com/wp-content/uploads/2013/04/drevil_cover.jpg)
muhahaha......Muhahahaha........MUHAHAHAhahaСезоната на Бемфика во бројки
4 - број на погодоци примени на еден натпревар![]()
Не се задевај ќе ти го земе и РобенКлипче турчине напуши се курчине. Ова ти е за мархез, ептен ми беше мило што те сјебав![]()
Кур да ми јадеш, со новите пресметки и кроење на буџетот таман иам пари за трансферот :ДКлипче турчине напуши се курчине. Ова ти е за мархез, ептен ми беше мило што те сјебав![]()
Па сеа на комбиниран состав , и тоа главно под 88 рејтинг, очекуваноmuhahaha......Muhahahaha........MUHAHAHAhaha
Клипче СтавревскиКур да ми јадеш, со новите пресметки и кроење на буџетот таман иам пари за трансферот :Д
Сисај:Д
Праќајте понуди за Робен, нит ќе му падне рејтинг нит игра слабо, гром статистика вади:Д
ГРМЕХЕХЕХЕ
Posle 5 kola primiv gol no povtorno neporazen..
Послатко е со 1-0Иначе пази брат, 2 место сум имам скор 2 дадени 0 примени хахахаха
49' - It's saved by DE GEA.
57' - DE GEA makes the save.
65' - DE GEA saves with his body.
70' - VERRATTI gets in an attempt on goal.GOAL!! - The ball flies in.![]()
Не се исплати 40 милки за голман нееееееееееееееее.... Каде се тие што ми збореа како тоа сум фрлал многу пари за голман @Дињата на Анчо и за Верати 50 милки што сум дал?[DOUBLEPOST=1458853915][/DOUBLEPOST]
Ма и меси да ти играше пак компирче ќе имав на крај на натпреварот![]()
Дечко, јас гол немам примено од кога го купив Де геа за 40 милки..
Повторно компирче, си гасам со клин шитовиве![]()
@ManUtdChampions што те нема бе?
Зенит - ПСВ 1-0
П.с по кој знае кој пат клин шит.. Де Геа, има разлика![DOUBLEPOST=1458291996][/DOUBLEPOST]Кај се тие бе што ми кењаа како 40 милки сум давал за голман???
0-0 klin shit De gea numero uno
Па не реков ја дека ти си ми барал 5 миљона, него ти ме праеше будала кога ти барав. А споредбата на Муса со Фалкао ти е иста како со дрво да го споредуваш па од таму ја направив споредбата. Иначе знам дека многу си јак и мн газиш и знам дека и догодина пак ке играме зашто за баражов да го поминам ке ми треба прво мнооооооооооооооооооогу среќа.Кога сум рекол дека Муса е дрво жити се ? Јас го сакав него оти наредна сезона има шанси да оди во Лестер па ќе газат со Варди во напад и ќе му се крене доста рејтингот, плус ти нудев само трампа што се тука некаде со вредност а не да ми доплаќаш 5-6 милиона за Фалкао..
Од Април наваму само од Фенербахче и Бенфика имам порази што влегоа директно а сезонава 2 од тебе, имаш среќа кога играш против мене![]()
Ја волку за 5то во трета......така да дивизијата нема врска очигледно12 милиона за 5 место во прва дивизија.
![]()
ГРМЕХЕХЕХЕХХЕХЕХХЕ ДЕ ГЕА НУМЕРО УНО
Според статистикава Reto Zieler со најмалце примени![]()
ГРМЕХЕХЕХЕХХЕХЕХХЕ ДЕ ГЕА НУМЕРО УНО