ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.783
- Поени од реакции
- 44.021
2-2 против Милан, Манџукич требаше 10 да ми даде. ![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Абе ке се отрујам што немам шпиц напред кој да ми игра се инвалиди .. 10 шанси имаа никој не даде гол ебате тоа децата на ПандевОтчет за сработеното на струниот штаб на Баер 04 ЛеверГузен:
- Прво место после изминати 5 кола
- Идеме на 5 победи во следните 5 кола
#Остваруваме #ЗаПодобарБаер #НикојКакоB04
И ја тоа приметив. Ретко кој имал толку шутеви у гол против мене. Увек ги држев испод 3.Абе ке се отрујам што немам шпиц напред кој да ми игра се инвалиди .. 10 шанси имаа никој не даде гол ебате тоа децата на Пандев![]()
Па брат кој курац си давал 8м за факинг нтеп ...Абе ке се отрујам што немам шпиц напред кој да ми игра се инвалиди .. 10 шанси имаа никој не даде гол ебате тоа децата на Пандев![]()
Е зашто де зашто, да му ебем матер ете зашто хахахахха ...Па брат кој курац си давал 8м за факинг нтеп ...
Земај го Џеко одма !Е зашто де зашто, да му ебем матер ете зашто хахахахха ...
Шала на страна ни ја не знам зошто го платив толку тогаш турбулентни денови на трансфер период плус во сред колоквиумска го видов океј рејтинг го земав, немав време друго да барам а неколку шпица пред нос ми собраа другиве и ајт на здравје.
Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk
Не сум задоволен во World со него што знам а и слаб сум на пари.Земај го Џеко одма !
Џонас од Бенфика земи го, го имам во ПСЖ и доста добро играт.Не сум задоволен во World со него што знам а и слаб сум на пари.
Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk
После првата победа против тебе 0-2 сите утакмици ми се порази и тоа 1-2 или 2-1.Мајстор за нерешено станав..[DOUBLEPOST=1459106382][/DOUBLEPOST]Галатасарај има само 3 бода у лигава...и тоа извадени од мечот со мене....после тоа ја пораз немав....а бе ајде...![]()
Се зарече. Ќути си дупи си.Posle 5 kola primiv gol no povtorno neporazen..
За Џонас треба малце поише ќеш да фрли ако сака да го има во своите редовиЏонас од Бенфика земи го, го имам во ПСЖ и доста добро играт.