Soccer Manager (Kajgana Europa League)

Колку да е буџетот? (мил)

• Вкупно гласачи
    38
  • Гласањето е завршено на .

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Јеботе Алаба у прва минута прави црвен, уште и Кејн се повредил. Се е на страната на Гејпионс у играва у пизду матер.:mad::mad::mad:

Рока Јуинорс све сами старци у екипа. @Mad_Coko води ги на очно нека им ставаат диоптрија, еднаш голот не го погодија од толку шанси.:ROFLMAO:

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Многу е глупо е у играва што кога е мечдеј одма не избаци да кликнеш да ја пратиш утакмицата, него у инбокс сам да је кликаш, а таму читаш овој црвен картон овој се повредил и одма губиш желба да је пратиш. Не беше овака на старата верзија кога ја играв пред две години, увек на мечдеј се избацуваше на екранот прво утакмицата да си ја испратиш, па тек коа ќе ислучиш си проверувш инбокс

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
dno od covek sum i dno od rezultati

mrs nova liga shugava

:v
Тоа е јаково у оваа игра. Додека најдеш права формација и го уклоши тимот, отиде у фтора лига.:D[DOUBLEPOST=1458249431][/DOUBLEPOST]За тие што плачеа за стадионите...

Само Интер одскокнува од другите, али ваљда пошто играа со Миланчета (Градско Дерби)

Последно уредено:

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
@ManUtdChampions што те нема бе? :ROFLMAO:

Зенит - ПСВ 1-0 :kafence:

П.с по кој знае кој пат клин шит.. Де Геа, има разлика![DOUBLEPOST=1458291996][/DOUBLEPOST]Кај се тие бе што ми кењаа како 40 милки сум давал за голман???

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.783
Поени од реакции
44.021
@ManUtdChampions што те нема бе? :ROFLMAO:

Зенит - ПСВ 1-0 :kafence:

П.с по кој знае кој пат клин шит.. Де Геа, има разлика![DOUBLEPOST=1458291996][/DOUBLEPOST]Кај се тие бе што ми кењаа како 40 милки сум давал за голман???
Кој го нема бе теле, пишав уште одма после мечот. xD

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Кој го нема бе теле, пишав уште одма после мечот. xD
Па не видов, на претходната страна си пишал :D
Ми се допаѓа тоа што признаваш за Де Геа :D

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.620
Поени од реакции
59.432
Каква дефанзивна тактика и пак примам 3 гола од вкупно 4 шута :facepalm: незнам дали и тактикава воопшто има врска во играва или онака рандом си дава резултати.

Плус што е работава кај player wages во финансии ми пишува 2.453.XXX а уствари треба по 1.2м да плаќам за ллати ?
Тоа е за двата натпревари.
Ќе се смени кога ќе играш нов натпревар на домашен терен.

Alen_001

Недозволен тајтл, внимавај.
Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.626
Поени од реакции
1.184
Зашто не ми ги отвора утакмиците??

Kajgana Shop

На врв Bottom