Skopje City Mall

• Креатор на темата Креатор на темата Бергер
  • Време на започнување Време на започнување
Кој ќе примети дека фали таван сите гледаа повеќе тоалет да си купат. А ме интересира колку пари беше тој тоалет во Carrefor со 24 во 1 обично е 120-140 ден во тинекс.

Мислам негде прочитав 55 ден.

Какви се цените во Calio ?.... Ајде тие што денес биле , нека пишат , гледам има добри работи...

Читам комнетари по ФБ дека зејтинот бил 20 ден. Ако е вистина утре уште сабајле ќе има редица од пензионери. :D

Кој ќе примети дека фали таван сите гледаа повеќе тоалет да си купат. А ме интересира колку пари беше тој тоалет во Carrefor со 24 во 1 обично е 120-140 ден во тинекс.

16 такви за 40 денари, ако ми е точна информацијата

Не знам што очекувавте? Јасно дека на прв ден ќе има големи гужви плус се направи голем hype за овој трговски. Е сега дали бил преголем, поред кажувајната можеби бил, често е така. А тоа понашајнето да се купува како да е последен ден, тоа е веќе друга приказна, веќе видено и ништо чудно.

По настанатата фама за најголемиот трговски центар во Југоисточна Европа, Skopje City Mall, на денешното отварање уште во 10 часот луѓето навалија во хипер маркетот Carrefour, па така влезот на маркетот мораше повремено да се затвора поради многубројниот народ кој беше привлечен од екстремно ниските цени.
Меѓутоа во еден исечок од весник, млекарницата „Љубљанске Млекарне“ излегува со соопштение дека маркетот без никаква дозвола ги објавил тие цени и дека цените не се во сооднос со нивната ценовна и деловна соработка. Поради нарушениот имиџ, од млекарницата бараат да го повлечат производот од маркетот Carrefour, во спротивно нивната соработка ќе заврши и тие нема да го испорачуваат својот производ повеќе.

l.php_.jpg

Од прв ден во Македонија веднаш криминал :pos:
Мојата чудесна земја Македонија:love:

e ako de mlekoto e 39 denari a vo drugite prodavnici e 52 denari i sto im smeta,, socijalna drzava sme

Сигурно реагираат од другите маркети (дека ќе им ги тргнат продуктите), кај нас е се` условено од некој друг.

Неможе да стават таква цена, со тоа се поткопува самата цена на извозникот и соработката со другите комитенти. За еден шлепер во молов, ќе изгубат 20 други низ цела Македонија.

Знам, тоа ми е муабетот :) Како и да е, екстремно брза реакција, фрчеле вчера закани.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom