Skopje City Mall

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.966
Поени од реакции
4.073
Во Скопје има 6 Мекдоналдс ресторани кои прават 100 пати повеќе пари од тие што ги спомна па гледај кај се јаде повеќе.Шансите да се затруеш во овие се големи што и додатно од време на време менуваат месо, леб и не им се стандардизирани продукти што не е случај со брендовите. На крајот си е вкус за мене Вили е мизерија.
Тоа е заради маркетингот, I'm loving it.
Во секој случај кога се зборува за храна, пробај во турска чаршија, ем е ефтино, ем е 10 пати подобро.

Член од
9 март 2007
Мислења
1.263
Поени од реакции
220
Темата не беше ли за Skopje City Mall?
Од тоа кое видох од сликите - не изпадна лошо. Можеше и подобро, но тоа може да се каже за секоj нов мол кадето и да е - некоj ке намери мана во светилките, друг во големина, трети во ланците кои са застапени, четврти . . . .
Гужвата исто е нормална - се секавам кога беше отварjането на Westfield White City во Лондон дури навикналите на магазини англичани правеха гужви.
Кое не ми допада:
1. Првоначално бе наjавен поатрактивна визиjа на молот /Crazy in Love, те разбирам, но веке масовно се користи во цел свет/
2. Тоа со теренчето одпред кое е останало посебно и развала ликот на молот.
3. Поредните глупости на новинарите од типот "наjголем на Балканот".
Кое ми допада:
1. Тоа дека има Карфур /така се вика во оригинал/. Има одлични собствени производи, лично jаз купувам нивните чоколади, бисквити, вино и др.
2. Мултиплексот. Големо задоволство е да отидеш и на место да избираш помегу неколку филмови, кои после ги гледаш во приjатна зала со одлично качество на образот.

Член од
2 октомври 2009
Мислења
958
Поени од реакции
238
ja zastanav na kasa vo 18:55 izlegov vo 21:00, ne idam poveke dodeka ne se smiri ovaa guzva, mozebi deka se blizi 21-12-2012 pa kupuvaj sto treba i sto treba, inace da kazam na nekoi ovde za toaletnata hartija, tamo e 55 denari na drugite mesta 137 denari pa poeftina e:)

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.149
Поени од реакции
9.122
Сакав да си купам патики, ги меркам од дамна но кога разбрав дека нема Starbucks ептен се разочарав и сега ме мава тешка депресија. За инает не им идам во трговскиов, уствари не идам ни по партизанска веќе за да не мислам на ова. Ќе си кружам, шо ги еам!

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Зошто има толкава гужва во Carrefour? Цените се пониски во однос на другите супермаркети?

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.257
Поени од реакции
8.368
Зошто има толкава гужва во Carrefour? Цените се пониски во однос на другите супермаркети?
ako e po katalogot, znaci eden 32inc LCD sto kosta 11.000 kaj niv pisuvase 1100 denari parce, neka me isparavi nekoj ako sum greska..

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Толку народ за еден трговски небаре банту црнци прв пат гледаат авион, која мизерија сме тоа е чудо едно.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
ako e po katalogot, znaci eden 32inc LCD sto kosta 11.000 kaj niv pisuvase 1100 denari parce, neka me isparavi nekoj ako sum greska..
Mesecna rata e toa ama ne znam kolku bese cenata vkupno :)

Inace imase eden quart mislam za 8000.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
12.047
Поени од реакции
7.218
Абе батали тоа кафињата, продавниците...кажете дали почна со работа киното?!

Jimmy

Организатор
Член од
26 мај 2006
Мислења
928
Поени од реакции
312
Ајде ставете некоја слика, толку народ ојде, слики слабо...

Kajgana Shop

На врв Bottom