Skopje City Mall

• Креатор на темата Креатор на темата Бергер
  • Време на започнување Време на започнување
Па добро да не има некоја преголема разлика во вкусот?

Како бе кока колата имала исти вкус со синалкото ? О_о мижечки да ми дадеш ќе ти кажам кое што е и која е разликата....дај не зафркавај ;)

да не бидам ептен оф....дали и сабота/недела ќе работе со исто време трговскиот ?

20 страни испишавте за Старбакс... И да го донесеа веројатно нешто друго ќе баравте. Никој никого со сила не го тера да оди да си троши пари во Скопје сити мол.
И кога се отвораше МекДоналдс во 1997 во Скопје, сите збореа дека е с*ање па пола Македонија јаде секој ден низ рестораните. И за Бургер Кинг така се збори. За мене овие брендови се 10 пати подобри од трафиките во Скопје како Вили во кои човек многу лесно може да се затруе.

20 страни испишавте за Старбакс... И да го донесеа веројатно нешто друго ќе баравте. Никој никого со сила не го тера да оди да си троши пари во Скопје сити мол.
И кога се отвораше МекДоналдс во 1997 во Скопје, сите збореа дека е с*ање па пола Македонија јаде секој ден низ рестораните. И за Бургер Кинг така се збори. За мене овие брендови се 10 пати подобри од трафиките во Скопје како Вили во кои човек многу лесно може да се затруе.
Со Вили и 7-мица никој не може, тоа и странци што дошле тука кажале :)

Од искуство Бургер Кинг и Мекдоналдс во странство се најсрање, таму јадат само како кај нас што се циганите!! И не се работи за тој кој бил фраер или не дали пробал или не пробал...Сме прошетале па ти кажуваме, ти можеш да прифатиш или не ама немој одма да напаѓаш вакви сте онакви сте!

Vakvi ste onakvi ste!!! :D

Eve, dotichniot so frape mokachino, neka mi kazhe za tim hortons... posho za mene samo toa e kafe, starbucks i DD lajna da jadat, sranje se... ajde neka se javi, znae on koj e, ili nema WC-ina vo kanada za chistenje pa ne bil tamu :D <3

Gleash, lesno e da si seljak... ko toj shto vika sranje bilo ova... znae toj mnogu :D

Со Вили и 7-мица никој не може, тоа и странци што дошле тука кажале :)

Во Скопје има 6 Мекдоналдс ресторани кои прават 100 пати повеќе пари од тие што ги спомна па гледај кај се јаде повеќе.Шансите да се затруеш во овие се големи што и додатно од време на време менуваат месо, леб и не им се стандардизирани продукти што не е случај со брендовите. На крајот си е вкус за мене Вили е мизерија.

Vakvi ste onakvi ste!!! :D

Eve, dotichniot so frape mokachino, neka mi kazhe za tim hortons... posho za mene samo toa e kafe, starbucks i DD lajna da jadat, sranje se... ajde neka se javi, znae on koj e, ili nema WC-ina vo kanada za chistenje pa ne bil tamu :D <3

Gleash, lesno e da si seljak... ko toj shto vika sranje bilo ova... znae toj mnogu :D
Чим ти вреѓаш сељаци вакви онакви се гледа дека имаш комплекс друже. Јас живеев на Флорида некој период, таму немаше Тим Хортонс, ама другото сум пробал кафе и од ДД и од све останато...Така да зборам за тоа што сум пробал...За Бургер Кинг и Мекдоналдс за тука не викам дека не ги бива, ама во Америка буквално кој и да прашаш ќе ти каже дека не се на тоа ниво со другите...зошто пред се инсистира на количина а никако на квалитет. Друго ако си чистел ти ВЦ-инја не значи дека и сите останати исто работеле во странство. Не ми е поентата да се карам и да навредувам никого, ни па за тоа кој ланец на фаст фуд или кафичи е најдобар, само си ги кажувам сопствените интереси и тоа е тоа.

Не мора да си новинар за да напишеш статија на интернет страница, и 12 годишно дете може да си напише интернет статија.
Така да, повторно муабетот ти паѓа во вода.

Да, а твојот аргумент е многу валиден, 12 годишно дете.

Не мора да си новинар за да напишеш статија на интернет страница, и 12 годишно дете може да си напише интернет статија.
Така да, повторно муабетот ти паѓа во вода.
Интернет страница е јавен медиум. Не е личен блог.

43 страни испишани за трговски,ццц .. одлепени сме значи ( и за мене си мислам)..
абе BMW фабрика да отвореше немаше толку радости да паднат,како за трговскиов.. потрошувачка нација значи сме,наместо создавачка :notworthy:

Видов и се разочарав, кој ке ве трпи сега пак тука:D
Завера против кафичите гледаш ли :))) шала на страна на недемократски начин ни ја затворија темата ама тоа е :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom