- Член од
- 25 март 2013
- Мислења
- 25
- Поени од реакции
- 3
Многу добар коментатор е, али на моменти јаде големи гомна..Празнично шамарање на спорт клуб, не ми е за Новак, повеќе за Вишко![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Многу добар коментатор е, али на моменти јаде големи гомна..Празнично шамарање на спорт клуб, не ми е за Новак, повеќе за Вишко![]()
Многу добар коментатор е, али на моменти јаде големи гомна..
Одвај чекам некој да напише дека Федерер играл во послаба тениска ера, и затоа е толку успешен.
Јас се сеќавам, ама небитно... Тоа е таа слаба ера каде што Надал уште на 18 години освојуваше гренд-слеми... А ова е таа јака ера каде Новак (27) и Надал (28) доминираат и нема абер од новите играчи да освојат слем, ниту некој млад талент од 20-тина години да ги засени горенаведените. Федерер кога имаше 28 уште тогаш во залет беа Новак и Мареј и крајно константни во топ 5, за Надал ич да не зборувам.Јас не се сеќавам, еве фан на Надал да каже вакво нешто. Очаен потег на нашиве северни соседи... сепак на крај ќе се памтат титулите, а не против кого играл, со Јанко или со Станко
Кога еден играч доминира и нема конкуренција е појака ера од таа каде што доминираат тројца или четворица играчи?Јас се сеќавам, ама небитно... Тоа е таа слаба ера каде што Надал уште на 18 години освојуваше гренд-слеми... А ова е таа јака ера каде Новак (27) и Надал (28) доминираат и нема абер од новите играчи да освојат слем, ниту некој млад талент од 20-тина години да ги засени горенаведените. Федерер кога имаше 28 уште тогаш во залет беа Новак и Мареј и крајно константни во топ 5, за Надал ич да не зборувам.