Shanghai Rolex Masters | 05-12 октомври, 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Божино
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои Мастерсот во Шангај?

• Новак Џокович

Гласови: 11 32,4%
  • Рафаел Надал

Гласови: 3 8,8%
  • Роџер Федерер

Гласови: 14 41,2%
  • Енди Мареј

Гласови: 1 2,9%
  • Стан Вавринка

Гласови: 0 0,0%
  • Давид Ферер

• Томаш Бердих

• Кеи Нишикори

Гласови: 3 8,8%
  • Марин Чилич

Гласови: 2 5,9%
  • Григор Димитров

• Милош Раонич

• Вкупно гласачи
    34
Статус
Затворена за нови мислења.
Нема поголема неправда во Универзумот од фактот што овој човек кога тогаш ќе мора да се пензионира :place:
Од ова нема поголема неправда, нарочито за неговите фанови. Еве јас не сум негов фан ама сепак ќе ми биде многу криво коа ќе се пензионира. Исто не знам што ќе правам кога ќе се пензионираат Надал и Коби Брајант, ми се чини ќе ми се одгледаат кошарката и тенисот кога ќе си заминат овие двајца. :D

Овој термин го измислија Србиве колку што знам, со цел да го направат Ноле најдобар тенисер воопшто во тенисот. Јас не се сеќавам, еве фан на Надал да каже вакво нешто. Очаен потег на нашиве северни соседи... сепак на крај ќе се памтат титулите, а не против кого играл, со Јанко или со Станко
vrska nema, od prosta pricina sto nole i sega ima negativen skor so federer, toj poim e nacnat na netot odamna uste pred Nole da pocne da gazi vo tenisov, pa pogodi od kogo e, sigurno ne od fanovi na igrac koj toj period bil inferioren vo pogled na federer, sto ne bese slucaj so Nadal, teniser koj ima podobar megjuseben skor i toa ubedlivo ( 23-10 ), sto sekako ne e mala rabota realni da bideme.
Mozebi i imaat osnova za takov muabet, ama ne znaci deka istata e ispravna, titula e titula, tezinata e sekogas ista, end of story.
Inace sega tocno e ke nacekas fanovi na nadal, nole, deka go govorat toa, net e, jebiga, sekoj so tastatura, maus, internet, moze da pise sto saka na internetov ko dardi sto treska gluposti niz forumov ko onaa od pogore, ama u golema zabluda si ako mislis deka navivacite na Novak go forsirale toj muabet ( zboram generalno, onie neukite vo minoren broj kaj sekoj mozes da gi nacekas ), ednostavno se nema osnova za takvo nesto i toa e toa, seuste e mnogu rano vo pogled na toa sto go napravil Nole vo kariera, da se zeme i da se sporeduva so Federer vo pogled na titulite i za onoj muabet najdobar na site vreminja i slicno.

Toa za koe realno treba site da bideme soglasni e deka ovaa era na ovaa golema trojka vo paket so Marej, i ostanatite, e najdobra i deka vo istata ko nikad do sea e tesko da dojdes do titula, toa e fakt.[DOUBLEPOST=1413117771][/DOUBLEPOST]
Од ова нема поголема неправда, нарочито за неговите фанови. Еве јас не сум негов фан ама сепак ќе ми биде многу криво коа ќе се пензионира. Исто не знам што ќе правам кога ќе се пензионираат Надал и Коби Брајант, ми се чини ќе ми се одгледаат кошарката и тенисот кога ќе си заминат овие двајца. :D
papak, zaneti koj go ebe, si gi gleas inter i kur te boli.

papak, zaneti koj go ebe, si gi gleas inter i kur te boli.
Немал Занети такво влијание на спортот што го игра како овие двајца што ги спомнав. Занети е легенда на Интер, не и општо светска легенда ко што се Роналдо, Меси, Џонатан, Бекам и остали. Коби и Надал се бог и батина во спортовите што ги играат. :)

Нема поголема неправда во Универзумот од фактот што овој човек кога тогаш ќе мора да се пензионира :place:
Искрено и мене ме депримира фактот дека за некоја година Федерер ќе се пензионира, ме депримира уште повеќе дека со тоа ќе прекинам да го пратам тенисот како спорт.

Што извикува Федерер после некој освоен поен освен COME ON и нешто друго некогаш вика знае некој што ?

hi-res-39433a4a03ec1afdd0ba4f5a79dd01e2_crop_north.jpg

:rolleyes:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom