Serie A 2026/27

• Креатор на темата Креатор на темата SK-92
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион?

• Интер

• Наполи

• Рома

• Комо

• Милан

• Јувентус

• Аталанта

• Лацио

• Фиорентина

• некој друг

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Фенербахче ќе јаде најмалку 5 во двомеч со Аталанта. Вчера беа очајни со Генчлербирлиги.
Уште па пишале - тим што може да освои ЛШ, а они имаат 30% шанси да влезат во групна фаза. Плус, не им е таа формација, ги ставиле намерно 433 за да ги вметнат сите подобри играчи во формација. Они играат 4231 а замена на Лукаку ќе му биде Муриќи.
Гледав и пред некој ден сликата од претходната страна со Басакшехир и ми е ептен смешна споредбата. Тие од Интер Турку испаднаа во Европа а ги прават како некое тимчиште таму.
Глеј го нападов - Шомуродов, Фајзулајев, Брниќ и Сков Олсен. Лудогорец левел.

1000038186.jpg

Не е лоша турската лига ама не сте арни ако мислите дека е нешто близу Серија А.

Ја и Фенер и Трабзон ги гледав вчера, тага од екипи.

На хартија имат боље тим од 18 итаљански екипи, освен Интер и Наполи.
И за Наполи е дисутабилно.
Колку и што ќе достават на крај на сезона е главното прашање.
Прегледај го приврзокот 485128
Убаво напиша, на хартија. Збир на has beens по дифолт не значи успех споредено со природно граден и подобрува состав од сезона во сезона.

Sekako ambiciite niv im se pak da izborat plasman vo Evropa, lani otidoa na mnogu lud nacin otkako milan i juve vlegoa vo totalno ludilo i blam vo poslednite nekolku natprevari, vklucuvajki go i poslednoto kolo koe bese totalno fijasko za dvete ekipi. Komo veke proslavija LE otkako oficijalno bese deka tamu 100% ke igraat, za da na kraj od nigde nikade oni ispadnat patnici vo LS, zaedno so Roma.
Znaeme bro, imame tv i internet i nie, ali fala za informacijata sepak dobro e da se potsetime.

Убаво напиша, на хартија. Збир на has beens по дифолт не значи успех споредено со природно граден и подобрува состав од сезона во сезона.
Тоа ми е поентата што не ја сфаќаат инаетчииве дека турците имаат на хартија најмалце рамноправни играчи со нашиве итаљанци. Барем истанбулското топ трио.
Овде викаат дека тапа им биле играчите за да у другана тема да почнат да тврдат дека намерно местат први 5 кола да изгубат. Па уште и тажни биле.
Контрадикторност до немајкаде.

Нападов на Башакшехир бил на ниво на Лудогорец , ама затоа кај нас Батистута игра у Фиорентина, Шевченко игра у Милан, Креспо игра у Лацио, истиот Креспо игра и у Парма, Ето игра у Интер, Трезеге игра у Јувентус ...

Иначе истите тие Фенербахче што имале само 30% шанси за ЛШ играат против убер јакиот Лион кој што после 5-6 год пак има шанса да игра ЛШ.

Back
На врв Bottom