Serie A 2026/27

• Креатор на темата Креатор на темата SK-92
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион?

• Интер

• Наполи

• Рома

• Комо

• Милан

• Јувентус

• Аталанта

• Лацио

• Фиорентина

• некој друг

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Фенербахче ќе јаде најмалку 5 во двомеч со Аталанта. Вчера беа очајни со Генчлербирлиги.
Уште па пишале - тим што може да освои ЛШ, а они имаат 30% шанси да влезат во групна фаза. Плус, не им е таа формација, ги ставиле намерно 433 за да ги вметнат сите подобри играчи во формација. Они играат 4231 а замена на Лукаку ќе му биде Муриќи.
Гледав и пред некој ден сликата од претходната страна со Басакшехир и ми е ептен смешна споредбата. Тие од Интер Турку испаднаа во Европа а ги прават како некое тимчиште таму.
Глеј го нападов - Шомуродов, Фајзулајев, Брниќ и Сков Олсен. Лудогорец левел.

1000038186.jpg

Не е лоша турската лига ама не сте арни ако мислите дека е нешто близу Серија А.

На хартија имат боље тим од 18 итаљански екипи, освен Интер и Наполи.
И за Наполи е дисутабилно.
Колку и што ќе достават на крај на сезона е главното прашање.
Прегледај го приврзокот 485128
Убаво напиша, на хартија. Збир на has beens по дифолт не значи успех споредено со природно граден и подобрува состав од сезона во сезона.

Sekako ambiciite niv im se pak da izborat plasman vo Evropa, lani otidoa na mnogu lud nacin otkako milan i juve vlegoa vo totalno ludilo i blam vo poslednite nekolku natprevari, vklucuvajki go i poslednoto kolo koe bese totalno fijasko za dvete ekipi. Komo veke proslavija LE otkako oficijalno bese deka tamu 100% ke igraat, za da na kraj od nigde nikade oni ispadnat patnici vo LS, zaedno so Roma.
Znaeme bro, imame tv i internet i nie, ali fala za informacijata sepak dobro e da se potsetime.

Убаво напиша, на хартија. Збир на has beens по дифолт не значи успех споредено со природно граден и подобрува состав од сезона во сезона.
Тоа ми е поентата што не ја сфаќаат инаетчииве дека турците имаат на хартија најмалце рамноправни играчи со нашиве итаљанци. Барем истанбулското топ трио.
Овде викаат дека тапа им биле играчите за да у другана тема да почнат да тврдат дека намерно местат први 5 кола да изгубат. Па уште и тажни биле.
Контрадикторност до немајкаде.

Нападов на Башакшехир бил на ниво на Лудогорец , ама затоа кај нас Батистута игра у Фиорентина, Шевченко игра у Милан, Креспо игра у Лацио, истиот Креспо игра и у Парма, Ето игра у Интер, Трезеге игра у Јувентус ...

Иначе истите тие Фенербахче што имале само 30% шанси за ЛШ играат против убер јакиот Лион кој што после 5-6 год пак има шанса да игра ЛШ.

Овде викаат дека тапа им биле играчите за да у другана тема да почнат да тврдат дека намерно местат први 5 кола да изгубат. Па уште и тажни биле.
Контрадикторност до немајкаде.

Боже сачувај. Тоа што навиваме за исти тим не значи дека имаме исти мислења.
Ако ја кажам нешто за играчите дека не се толку јаки а Syn каже за тимовите дека местеле и правеле финансиски дубари, како е тоа контрадикторност?

Ниту на хартија, ниту на папирус овие имаат подобар тим од сите освен Интер. Може единствено на фифа 2021 да имаат подобар тим. Колку пати ќе ја гледаме истава приказна со турските екипи, пензионирани и отпишани фудбалери одамна откажани од спортскиот живот. Ќе си поминат како и секогаш, некоја славија Прага или бенфика ќе ги истури и дома и гости и ќе заврши приказната. Нема везе друга е причата, не се бројат титулите на интер пошто лигата е послаба од турската. Се разбираме.

Дали и Астон Вила ќе им гп позајми сега Сузуки на "големиот клуб" од Торино и дали ќе биде трансфер на летото? :icon_lol:

Back
На врв Bottom