Serie A 2023/24

• Креатор на темата Креатор на темата SK-92
  • Време на започнување Време на започнување

И Скудетото оди кај...

• Вкупно гласачи
    133
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Како ги мавнавме вие Јуве дерман не им иде :pos:

• Хаха
Reactions: Syn
Па добро ама не му го земам јас тоа лично. Не знам зошто си ја еба кариерата во тим како Сасуоло ама тоа си е негова работа. Инаку колку што знам не бил никогаш нефер играч, јас имам одбивност кон играчи кои се курчат без причина, а тоа дали ни дал гол или два на некој натпревар, секоја му чест, тоа му е и работа.
FB_IMG_1709502817326.jpg

Зошто бе да испаднат Сасуоло?

fb_img_1709502817326-jpg.408506
Ето зашто!

Како ги мавнавме вие Јуве дерман не им иде :pos:
Сладоледот ги мавна нив, мислам дека ги закопа не само за годинава туку и за наредни 3-4 години, таков малер не сум видел човек да и направи на своја екипа, начисто ги уништи.

Ако тепа Интер вечер одма ќе им го дадат трофејот или ќе се чека последно коло? Какво е правилото?

Ставете му хаха на Тролејбус зашо веќе 234-ти пат пробува да протне смешка за мене и Џонтра така да ве молам да направиме дечкото да се чувстува забележан пошо очигледно е небитен како R во Marlboro.

Друже, не ми ставај детски фотошопи... Види што сте направиле со дресовиве. Производство и трговија, продавници и бебешка опрема Loco Croco

inter_milan_ninja_turtles_special_edition_collection.jpg

Еве колку ми е гајле:
inter_milan_ninja_turtles.png

Друже, не ми ставај детски фотошопи... Види што сте направиле со дресовиве. Производство и трговија, продавници и бебешка опрема Loco Croco

Епа секој цели на својата таргет група :icon_lol:

ne bidi prost, super marketinski izigrano e ova so sponzorot. Imas deca i novi generacii koi i te kako im e privlecno ova, e taka se stvara ljubov uste od mal kon sportot i kon klubot, dodaj na toa i titulata sezonava. Dobro e sto ne celime da sme stari kovci ko vas so umreno sponzorstvo jeep i cigangames, za najudarnata kooperaciska target grupa uste od vremeto na Tito.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom