Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па добро ама не му го земам јас тоа лично. Не знам зошто си ја еба кариерата во тим како Сасуоло ама тоа си е негова работа. Инаку колку што знам не бил никогаш нефер играч, јас имам одбивност кон играчи кои се курчат без причина, а тоа дали ни дал гол или два на некој натпревар, секоја му чест, тоа му е и работа.
Зошто бе да испаднат Сасуоло?
Ето зашто!
Сладоледот ги мавна нив, мислам дека ги закопа не само за годинава туку и за наредни 3-4 години, таков малер не сум видел човек да и направи на своја екипа, начисто ги уништи.Како ги мавнавме вие Јуве дерман не им иде![]()
Брат чекај малце иаме заостаната утакмица а таквите ни е ебат матер хехехехДајттттее табелааааа!
Моментот кога патуваш низ времето и си пуцнал некое малечко камче и еве сме, Шинтер во Серие Б
Стефан и Цобе на момачко со помош на 'make a wish' фондацијата...Само ради ова не би им доделил Скудето...
Епа секој цели на својата таргет групаДруже, не ми ставај детски фотошопи... Види што сте направиле со дресовиве. Производство и трговија, продавници и бебешка опрема Loco Croco
![]()
ne bidi prost, super marketinski izigrano e ova so sponzorot. Imas deca i novi generacii koi i te kako im e privlecno ova, e taka se stvara ljubov uste od mal kon sportot i kon klubot, dodaj na toa i titulata sezonava. Dobro e sto ne celime da sme stari kovci ko vas so umreno sponzorstvo jeep i cigangames, za najudarnata kooperaciska target grupa uste od vremeto na Tito.Друже, не ми ставај детски фотошопи... Види што сте направиле со дресовиве. Производство и трговија, продавници и бебешка опрема Loco Croco
![]()